ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "SUMMER CAMP 2015" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 15:00 μ.μ. ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ...Αίτηση συμμετοχής στο Summer Camp Διονύσου 2015 

Ο Δήμος Διονύσου διοργανώνει καλοκαιρινές δράσεις αθλητισμού, παιδείας και πολιτισμού (Summer Camp 2015) με σκοπό την φύλαξη και δημιουργική απασχόληση παιδιών, σε συνδυασμό...
με την ισόρροπη ανάπτυξη των διανοητικών και ψυχοσωματικών τους δυνάμεων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού σχολείου (6-12 ετών) και χωρίζεται σε τρεις περιόδους: A' 22 Ιουνίου - 3 Ιουλίου, Β' 6 -17 Ιουλίου, Γ' 20-31 Ιουλίου. 

Οι Καλοκαιρινές Δράσεις θα φιλοξενηθούν σε τρία σχολεία, το Δημοτικό Άνοιξης, το 2ο Δημοτικό Αγ. Στεφάνου και τα Πρώην Εκπαιδευτήρια Καργάκου. 

Μπορείτε υποβάλετε αίτηση για περισσότερες από μία περιόδους, με σειρά προτίμησης. 

Η επιλογή σε περισσότερες από μία περιόδους θα κριθεί αναλόγως της διαθεσιμότητας.

Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα - Παρασκευή.

Η άφιξη των παιδιών θα γίνεται από 8:00 έως τις 8:30 και η αναχώρηση απο τις 13:10 έως τις 13:30 ή από τις 15:40 έως τις 16:00.

Το κόστος εγγραφής και συμμετοχής στο πρόγραμμα για το κάθε παιδί ανά χρονική περίοδο είναι 10 ευρώ για τους κατόχους της Κάρτας Δημότη, 5 ευρώ για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες κατόχους της Κάρτας Δημότη.

Για όσους δεν επιθυμούν να εκδώσουν Κάρτα Δημότη το κόστος ανέρχεται σε 20 ευρώ για κάθε παιδί ανά χρονική περίοδο και 10 ευρώ για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Το κόστος εγγραφής και συμμετοχής καταβάλλεται αφού επιλεγεί το παιδί για κάποια περίοδο κι είναι ανταποδοτικό με τη μορφή υπηρεσιών ή προϊόντων.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε ή δεν επιθυμείτε να καταβάλετε το κόστος εγγραφής και συμμετοχής, μπορείτε να το δηλώσετε κατά την υποβολή της αίτησης.

Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω αυτής της φόρμας έως και την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 και ώρα 15:00.

Σε περίπτωση μη δυνατότητας ηλεκτρονικής υποβολής μπορείτε να απευθυνθείτε στις Δημοτικές Ενότητες, στα ΚΕΠ Αγ. Στεφάνου και Δροσιάς και στο Δημαρχείο Διονύσου.

Για τη συνεχή ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων λειτουργούν η τηλεφωνική γραμμή 213 2030621, το email summercamp2015@dionysos.gr και η σελίδα στο facebook Summer Camp 2015 Δήμου Διονύσου. 

Για να βρείτε τη Φόρμα Αίτησης πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο

http://dionysos.gr/?q=node/3929/