ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ SUMMER CAMP 2015 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ...
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 900 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΜΕ 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΣΕ 3 ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...  ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ... 


Παρουσίαση του Summer Camp 2015 από το Δήμο Διονύσου 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Στεφάνου, ο Δήμος Διονύσου και ο Ο.Ν.Α.Π. Θέσπις παρουσίασαν τη Δευτέρα 18 Μαΐου το πρόγραμμα Καλοκαιρινών Δράσεων Αθλητισμού, Παιδείας, Πολιτισμού για το 2015.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού σχολείου (6-12 ετών) και χωρίζεται σε τρεις περιόδους: 

A' 22 Ιουνίου - 3 Ιουλίου, 

Β' 6 -17 Ιουλίου, 

Γ' 20-31 Ιουλίου. 

Οι Καλοκαιρινές Δράσεις θα φιλοξενηθούν σε τρία σχολεία, 

το Δημοτικό Άνοιξης, 

το 2ο Δημοτικό Αγ. Στεφάνου 

και τα Πρώην Εκπαιδευτήρια Καργάκου. 

Στην ενημερωτική εκδήλωση, όπου έδωσε το «παρών» και ο Δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης, μίλησαν οι Αντιδήμαρχοι Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, Ηλίας Υφαντής, Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Βασίλης Κοκμοτός, όπως επίσης ο Πρόεδρος του Ο.Ν.Α.Π. Θέσπις, Βασίλης Δαρδαμάνης.

Την αναλυτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων έκανε η υπεύθυνη του προγράμματος, Βάσια Βέλμαχου, η οποία εργάζεται στην Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Διονύσου ως κοινωνική λειτουργός.

Στη συνέχεια οι ομιλητές απάντησαν στις ερωτήσεις γονέων και δημοτών Διονύσου, σχετικά με τις λεπτομέρειες του προγράμματος.

Για τη συνεχή ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων λειτουργούν η τηλεφωνική γραμμή 213 2030621, το email summercamp2015@dionysos.gr και η σελίδα στο facebook Summer Camp 2015 Δήμου Διονύσου.

Επισυνάπτεται ΕΔΩ το αναλυτικό αρχείο της παρουσίασης.