ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η "ΝΕΑ ΠΝΟΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ 1.650 € ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΔΡΟΣΙΑΣ...


ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ "ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ" ΚΑΘΩΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ, ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.500  €.  ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ "ΕΣΤΙΑΣ" Θ. ΣΤΑΪΚΟ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Λεφτά Υπάρχουν !!!» 1.650€ ενοίκιο για το ΚΑΠΗ Δροσιάς όταν για ολόκληρο το Δημαρχείο πληρώνουμε 2.500€

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, όλοι όσοι ασχολούμαστε ενεργά με τα «κοινά» σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δίνουμε μάχη ώστε να μη χαθεί ούτε ένα Ευρώ, που μπορεί να φανεί χρήσιμο στην πόλη μας.

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» στηρίζει και επικροτεί κάθε προσπάθεια της διοίκησης για οικονομικό νοικοκύρεμα και διαφάνεια, στη λειτουργία και τις οικονομικές δραστηριότητες του Δήμου.

Πλην όμως, παρά τις επαναλαμβανόμενες διακηρύξεις του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη για οικονομίες κλίμακας, χρηστή διοίκηση και διαφάνεια, η πρακτική που ακολουθεί ο Δήμος και τα υπό αυτόν εποπτευόμενα ΝΠΔΔ, τείνει προς το ακριβώς αντίθετο.

Οι δημότες ζητούν πειστική απάντηση κύριε Δήμαρχε, τόσο από εσάς όσο και από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «ΕΣΤΙΑ», κο Θεόδωρο Στάϊκο, σχετικά με την διαδικασία που ακολουθήθηκε και το προκλητικό μίσθωμα που συμφωνήθηκε με απευθείας ανάθεση για την ενοικίαση του ΚΑΠΗ Δροσιάς, ύψους 1.650€, χωρίς μειοδοτικό διαγωνισμό, όταν για ολόκληρο το Δημαρχείο στον Αγιο Στέφανο ο Δήμος καταβάλει ως μίσθωμα 2.500€. 

Απαντήσεις δεν έχουμε πάρει εδώ και 15 ημέρες ούτε εγγράφως, ούτε με κάποια δημόσια τοποθέτηση - εξήγηση της διοίκησης επί του θέματος.

Γραφείο Τύπου «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»