Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΡΕ Τ' ΟΠΛΟ ΤΟΥ !


ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΝΑΠ "ΘΕΣΠΙΣ"... ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ "ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ"...

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΝΑΠ "ΘΕΣΠΙΣ" ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Κε Δήμαρχε, 

Σε απάντηση της Επιστολής σας, σχετικά με το σύννομο ή μη της προγραμματισμένης έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ του ΟΝΑΠ Ο ΘΕΣΠΙΣ, έχω να δηλώσω τα εξής:

1. Δεν κατανοώ γιατί επιλέξατε την δια μέσου της επιστολής σας δημόσια αντιπαράθεσή, όταν είναι σαφές ότι η οποιαδήποτε συνεννόηση θα μπορούσε να γίνει με ένα απλό τηλεφώνημα.
2. Η από μέρους μου αναβολή της συνεδρίασης του ΔΣ του Οργανισμού, μετά την επιστολή σας, αν και ήταν λάθος μου όπως και δημόσια παραδέχθηκα, μόνο ως συμφωνία στο περιεχόμενο και στις αιτιάσεις σας δεν μπορεί να εκληφθεί.
3. Το ΔΣ του ΟΝΑΠ Ο ΘΕΣΠΙΣ και ο Πρόεδρός του λογοδοτούν στο όργανο εκείνο που τους εξέλεξε και αυτό είναι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διονύσου, οι αποφάσεις του δε ελέγχονται για την νομιμότητά τους από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.
4. Το ΔΣ του οργανισμού είναι το μόνο αρμόδιο όργανο να κρίνει τον επείγοντα χαρακτήρα του εκτάκτου ή μη μιας συνεδρίασής του.
5. Οφείλω, τέλος, να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια να προστατέψετε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του ΘΕΣΠΙ από πιθανή ακύρωση απόφασής μας. Εκτός και αν οι σχετικές προειδοποιήσεις σας σήμαιναν την εκ μέρους σας πρόθεση να προβείτε σε αντίστοιχη προσφυγή.

Κε Δήμαρχε, 

Η συνοχή και η διαφάνεια στην λειτουργία του Οργανισμού είναι το πρώτο μας μέλημα . Παρ’ όλες τις αντιξοότητες, τις ελλείψεις, τις συκοφαντίες αλλά και τις παρεμβάσεις που δεχτήκαμε και δεχόμαστε στην λειτουργία μας, το έργο μας και μετρήσιμο και αποδεκτό είναι από την κοινωνία του Δήμου Διονύσου.

Όσο θα υπάρχει και θα λειτουργεί ο ΟΝΑΠ Ο ΘΕΣΠΙΣ, σας δηλώνω ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που ανέχτηκα, και ως ΔΣ ανεχτήκαμε, εξωθεσμικές παρεμβάσεις και καπελώματα.

Τέλος, λυπούμαι ιδιαίτερα διότι αυτή την στιγμή υποχρεούμαι –εκ των πραγμάτων- να ανατρέξω και να σας υπενθυμίσω την προεκλογική πολιτική πλατφόρμα και την συμφωνία που συν-υπογράψαμε για να βρεθούμε και να υπηρετήσουμε το ίδιο σχήμα για καλύτερες μέρες στο δήμο Διονύσου.

Προϋπόθεση για να έρθουν οι μέρες αυτές είναι ο απόλυτος σεβασμός αρχών και αξιών τις οποίες έχουμε συνομολογήσει.

Και εγώ, σε σχέση με αυτές, δεν έχω κάνει ούτε ένα βήμα πίσω.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του ΟΝΑΠ Ο ΘΕΣΠΙΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ