ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ "SUMMER CAMP 2015" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ...

Έναρξη Summer Camp Δήμου Διονύσου 2015 

Ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου, οι Καλοκαιρινές Δράσεις Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού «Summer Camp Διονύσου 2015», που θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015. Ο Δήμος Διονύσου, σε συνεργασία... με τον Ο.Ν.Α.Π. Θέσπις, διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά ευρύ πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας για παιδιά 6-12 ετών, καθώς και το αθλητικό «Summer Camp» για παιδιά 8-15 ετών, που ξεκινά τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015.

Τον συνολικό συντονισμό των προγραμμάτων έχει η εταιρεία Drasis Camp, που επελέγη με δημόσιο διαγωνισμό.

Η εταιρεία έχει πιστοποιημένη εμπειρία στην οργάνωση και λειτουργία κατασκηνώσεων και δράσεων δημιουργικής απασχόλησης (http://drasiscamp.eu/).

Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν με βάση αξιόπιστες και δοκιμασμένες παιδαγωγικές μεθόδους και υποστηρίζονται από ειδικά επιμορφωμένο έμψυχο δυναμικό, που στην συντριπτική τους πλειονότητα είναι δημότες του Διονύσου.

Υλικά, εξοπλισμός και μέσα είναι ήδη στη διάθεση των εκπαιδευτών.

Όπως είχαμε εξαρχής δεσμευτεί, ικανοποιήθηκαν όλες οι αιτήσεις των παιδιών, χωρίς περιορισμό στην επιλογή περιόδου ή σχολικού συγκροτήματος.

Επίσης, αν και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην προληπτική ασφάλεια, όλα τα παιδιά είναι ήδη ασφαλισμένα για την απευκταία περίπτωση ατυχήματος.

Τα δε δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας τροποποιήθηκαν κατάλληλα για να διευκολύνουν την μεταφορά τους.

Παρά τις ασφυκτικές προθεσμίες και τις καθυστερήσεις της αναπόφευκτης γραφειοκρατίας, ο Δήμος επιμένει.

Ενισχύει την Οικογένεια και τις δομές κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης παρέχοντας στους πολίτες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας.

Και σχεδιάζει ήδη την λειτουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, Προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού και Αθλητικών Ακαδημιών από το φετινό φθινόπωρο.

Για την διοικητική - οργανωτική ομάδα του «Summer Camp Διονύσου 2015»

Ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης
Ηλίας Υφαντής