ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ "ΑΠΟΛΥΤΟ": ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΕΣ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΕΤΥΧΑΝ...

Η Διεύθυνση και οι καθηγητές του Εκπαιδευτικού Οργανισμού "ΑΠΟΛΥΤΟ", εύχονται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές του Φροντιστηρίου που κατάφεραν να εισαχθούν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Επίσης,  σε όσα παιδιά δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, συνιστούν συνέχιση της προσπάθειας με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή, μεθοδικότητα και αισιοδοξία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 

Για το ποια είναι η "συνταγή της επιτυχίας", οι υπεύθυνοι του Φροντιστηρίου είναι κατηγορηματικοί:  


Βασισμένοι πάντα στη διδακτική μέθοδο που ακολουθούμε εδώ και 21 χρόνια και η οποία έχει οδηγήσει σε επιτυχία το μεγαλύτερο ποσοστό των μαθητών μας προσφέρουμε:

- Ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα. 

Κατανοώντας τις ανάγκες των μαθητών δημιουργούμε ολιγομελή τμήματα με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία, η οποία θα φέρει σίγουρα αποτελέσματα.

- Προσωπική, αποτελεσματική συνεργασία καθηγητή-μαθητή. 

Η προσωπική ενασχόληση με το μαθητή έχει ως αποτέλεσμα την ηθική & ψυχολογική στήριξη του μαθητή και την εμψύχωση του που είναι σημαντική για την ενίσχυση της προόδου.

- Συστηματική παρακολούθηση των μαθητών. 

Η συστηματική παρακολούθηση της προόδου των μαθητών μέσω τακτών διαγωνισμάτων συντελεί στην καλύτερη αφομοίωση της ύλης από το μαθητή, καθώς επίσης βοηθάει τον καθηγητή να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη πορεία του μαθητή.

- Τακτική ενημέρωση γονέων. 

Οι ενημερώσεις των γονέων που πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα είναι μια παράμετρος πολύ σημαντική. Οι γονείς καλούνται να συνεργαστούν με τους καθηγητές του φροντιστηρίου για την αποτελεσματικότερη πρόοδο των μαθητών.

-  Καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό και σωστός προγραμματισμός στη διδασκαλία. 

Δυο παράμετροι κλειδιά που οδηγούν στην επιτυχία είναι το καταρτισμένο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό, το οποίο επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια και ο σωστός προγραμματισμός στη διδασκαλία της ύλης, που βοηθάει στη συγκροτημένη μάθηση και στην ανάπτυξη αυτοπεποίθησης. Παρέχουμε αναλυτική ενημέρωση για κάθε τμήμα και σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ώστε ο μαθητής να γνωρίζει όλες τις δυνατότητες που του προσφέρονται για σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση.

ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (Μαθηματικός)
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Μαθηματικός)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δευτέρα έως και Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 13:00 μ.μ. 
& 17:00 μ.μ. - 21:00 μ.μ.

Σάββατο: 9:00 π.μ. - 13:00 μ.μ 


Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΑΠΟΛΥΤΟ» 
Λεωφόρος Μαραθώνος & Χρυσοστόμου Σμύρνης 3 Άγιος Στέφανος, 14565, 
Τηλέφωνο: 210 6218894, 
Φαξ: 210 6219712, 
Ιστοσελίδα www.apolito.gr
Facebook: https://www.facebook.com/apolito.gr?fref=ts  και 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006126256074&fref=ts