Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


ΣΤΙΣ 12 μ.μ. ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΞΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΦ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ Ή ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ...
BE ACTIVE, BE HUMAN, BE HANDBALL για τον Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ

Οι ομάδες Παμπαίδων και Παγκορασίδων του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «BEACTIVE», συμμετείχαν στο τουρνουά «Παίζουμε Χάντμπολ …και για τον Άλλο Άνθρωπο», που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας, ο Δήμος...
Νέας Ιωνίας και τα αθλητικά σωματεία ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ και ΟΦΝΙ, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Σκοπός της εκδήλωσης υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ήταν η συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Η Λαμπρίνα Τσακάλου, η κορυφαία ελληνίδα χαντμπολίστρια, βρέθηκε δίπλα στα παιδιά και στην ομάδα του Α.Ο Άνοιξης.

Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 12μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο της Άνοιξης και στο «Χαντμπολικό Αγώνα Αλληλεγγύης» που διοργανώνει για τον ίδιο σκοπό ο Α.Ο Άνοιξης και η ΟΧΕ.

Στο γήπεδο της Άνοιξης και στον πρωτότυπο αγώνα αλληλεγγύης θα συμμετέχουν, ο Αλέξης Αλβανός, η Λαμπρίνα Τσάκαλου, ο Γιάννης Αϊβάζης, η Βάσω Μιλλούση, ο Γιώργος Χειμωνέτος, η Ευγενία Γκορτσίλα, η Μορφούλα Ντώνα, ο Τάσος Τσακνής, η Σοφία Αγγελάκη, ο Γιάννης Αρβανίτης, ο Γιώργος Μαυρωτάς, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Το «εισιτήριο» για τον αγώνα θα είναι η συμβολική προσφορά φαρμάκων, τροφίμων ή ειδών πρώτης ανάγκης στην είσοδο του γηπέδου.

Προαιρετικά θα υπάρχουν και κουπόνια αξίας 5€, για όσους θέλουν να προσφέρουν επιπλέον και χρήματα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημοσιογράφος Χρήστος Κοντός.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με την Κοινωνική Κουζίνα του «Ο Άλλος Άνθρωπος» θα μαγειρέψει για όλους τους παρευρισκομένους.

Στον Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, σας θέλουμε όλους δίπλα μας, για όλους αυτούς που μας χρειάζονται. «Δίνουμε πάσα στον … «άλλο άνθρωπο» και βάζουμε μαζί γκολ!»

Άνοιξη 14 Σεπ 2015
Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ