ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ...
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...


Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Διονύσου 

Με παιδικές φωνές γέμισαν και πάλι τα προαύλια των σχολείων όλων των βαθμίδων το πρωί της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου, για τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο Δήμαρχος Διονύσου επισκέφθηκε κατά σειρά το 1ο Δημοτικό Κρυονερίου, το 2ο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου και το Δημοτικό Δροσιάς, στα πρώην εκπαιδευτήρια Καργάκου. «Εύχομαι καλή σχολική χρονιά τόσο στους μαθητές και τους γονείς τους όσο και στους εκπαιδευτικούς. Θέλω ιδιαίτερα να ευχηθώ καλή δύναμη στα παιδιά της 1ης τάξης του Δημοτικού, που αρχίζουν σήμερα το εκπαιδευτικό τους “ταξίδι”. Μέσα στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ο Δήμος Διονύσου θα πράξει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να σταθεί αρωγός στις ανάγκες των μαθητών και των δασκάλων τους», ανέφερε ο Διονύσης Ζαμάνης στο σύντομο μήνυμά του.

Παρόντες – μεταξύ άλλων – ήταν στο Κρυονέρι ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ράικος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Δημήτρης Χριστόπουλος και ο πρώην Πρόεδρος της Εστίας Μανώλης Γαρεφαλάκης, στον Άγιο Στέφανο η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πόπη Ταουξή και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μιχάλης Κασαπάκης και στη Δροσιά ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαράλαμπος Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Χρήστος Ποτίδης και η Τοπική Σύμβουλος Μαργαρίτα Ιατρίδη-Μπάμπη.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΔΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΚΜΟΤΟΥ

 ΜΗΝΥΜΑ (για τη νέα σχολική χρονιά)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ, "ΚΑΛΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ".

ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, " ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ".

ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, " ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ".

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, " ΥΓΕΙΑ, ΤΥΧΗ, ΧΑΡΑ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ".

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ