"ΕΦΥΓΕ" Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΑΣΗΣ


Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΟΝ Ι.ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ. ΖΑΜΑΝΗ, ΤΗ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ", ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


Συλλυπητήρια 

Ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης εκφράζει τη θλίψη του για τον απροσδόκητο θάνατο του Τοπικού Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου Νίκου Αντάπαση.

Ο Νίκος Αντάπασης υπηρέτησε με ήθος και εντιμότητα τα κοινά του Δήμου μας και όσοι τον γνωρίζαμε θα τον θυμόμαστε για τη συνέπεια στις ιδέες του, την προσφορά και την αγωνιστικότητά του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του εκλιπόντος."ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ"

Καλό ταξίδι Νίκο… 

Η «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου φίλου, συνεργάτη, συμπολίτη και εκλεγμένου με τη δημοτική μας κίνηση, Τοπικού Συμβούλου της δημοτικής κοινότητας Διονύσου, Νίκου Αντάπαση.

Ο Νίκος Αντάπασης ήταν από το 2007 Τοπικός Σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Διονύσου, υπηρέτησε επάξια τη θέση του όλα αυτά τα χρόνια και ξεχώρισε για τη μαχητικότητα και την προσήλωσή του στην υπεράσπιση των συμφερόντων των συμπολιτών του.

Στάθηκε πιστός αρωγός και άξιος συνοδοιπόρος σε όλες τις προσπάθειες μας για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το Δήμο μας, με καίριες παρεμβάσεις και αιχμηρές τοποθετήσεις στα τοπικά συμβούλια.

Η «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ», ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Παναγιώτης Μπιτάκος, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι μας, τα μέλη μας, οι συνεργάτες μας και όλοι όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του, δε θα ξεχάσουμε ποτέ την ανιδιοτελή και αναντικατάστατη προσφορά του και το ήθος που επέδειξε σε όλη την πορεία της ζωής του.

Βαθιά συντετριμμένοι όλοι μας, εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Νίκο…

Γραφείο Τύπου «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»


"ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ.Ε.ΔΙΟΝΥΣΟΥ"

Καλό ταξίδι Νίκο Αντάπαση ! 

Το Δ. Σ. του " Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου" εκφράζει τη βαθειά θλίψη του για τον πρόωρο και αιφνίδιο θάνατο του συμπολίτη μας και εκλεγμένου στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, Νίκου Αντάπαση.

Ο Νίκος Αντάπασης γεννήθηκε στη Νίσυρο της Δωδεκανήσου. Από το 1985 ήταν κάτοικος Διονύσου και τα τελευταία χρόνια ήταν συνταξιούχος εκτελωνιστής.

Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι φίλε Νίκο Αντάπαση.

ΤΟ Δ.Σ.

Το edionysos.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος