Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ: ΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΗ Δ.Ε.ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ. Η ΑΥΛΑΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ...

Πρεμιέρα στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2015 

Στην πρεμιέρα των Διονυσίων 2015 και την παράσταση της θεατρικής ομάδας του Δήμου Ιλίου, με το έργο του Ε. Χόρβατ «Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης», παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Δ. Ζαμάνης στον χαιρετισμό του τόνισε... ότι το Ετήσιο Φεστιβάλ των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ είναι ένας πολύ σημαντικός Πολιτιστικός Θεσμός για τον Δήμο και πως στόχος είναι κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερο.

Σημείωσε επίσης πως πρόκειται να εμπλουτιστεί με περισσότερες εκδηλώσεις και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες.
«Ο Πολιτισμός στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας είναι ουσιαστικός πόλος ανάπτυξης και προόδου αφού ψυχαγωγεί, συγκινεί και ανοίγει παράθυρα στο μέλλον και την ελπίδα. Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Πολιτισμό στον τόπο μας και το αποδεικνύουμε έμπρακτα συνεχίζοντας να προσφέρουμε στους δημότες πολλές και ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2015. Τα μέλη του ΟΝΑΠ «ο Θέσπις», τον Πρόεδρό του Βασίλη Δαρδαμάνη και βέβαια τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, Τάσο Μπάση, που υπερέβαλε εαυτόν για να έχουμε μία άρτια διοργάνωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την θεατρική παράσταση παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Λυρούδιας, ο Πρόεδρος του Θέσπιδος Βασίλης Δαρδαμάνης που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Διονύσου Τάσος Μπάσης, η δημοτική σύμβουλος Χρυσούλα Ντούντα και πλήθος κόσμου.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκδηλώσεις, με χώρο πραγματοποίησης τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό της Δ.Ε.Διονύσου, συνεχίζονται κανονικά. Το Σάββατο 5/9 πραγματοποιήθηκε η Θεατρική Παράσταση «Ονειροφύλακες» της Αγγελικής Δαρλάση (Παιδική Σκηνή) ενώ την Κυριακή 6/9 η Θεατρική Παράσταση «Η Πανσιόν», της Ευτυχίας Δρακοπούλου. Και οι δύο παραστάσεις παρουσιάστηκαν με επιτυχία από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Εν Δράσει».

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για τη συνέχεια...

Δευτέρα 7/9/15 ώρα 20.30: Θεατρική Παράσταση από την Πειραματική Σκηνή Δήμου Περιστερίου Μέντη Μποσταντζόγλου «Φαύστα, η απωλεσθείς κόρη»

Τρίτη 8/9/15 ώρα 20.30: Θεατρική Παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας-Ρέντη «Ρενδία Λέξις» Α. Σ. Εξυπερύ «Ο μικρός πρίγκιπας» (Παιδική Σκηνή)

Τετάρτη 9/9/15 ώρα 20.30: Θεατρική Παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας-Ρέντη «Ρενδία Λέξις» Ντίνου Σπυρόπουλου «Γκόλφω for ever»

Πέμπτη 10/9/15 ώρα 20.30: Θεατρική Παράσταση από την Ομάδα Θεάτρου Δήμου Αγίας Παρασκευής Π. Παναγόπουλου, Ε. Πλατή «Ζητούνται νέοι και νέες»

Σάββατο 12/9/2015 ώρα 20.00: «5ο Συμπόσιο Αμπέλου και Οίνου Δήμου Διονύσου» με τον οινολόγο Δ. Χατζηνικολάου. Θέμα: «Πάμε σαν άλλοτε..» με τραγούδια, καντάδες, πάτημα σταφυλιών και δοκιμή κρασιών.

Κυριακή 13/9/15 ώρα 20.30: Μουσική Νεανική Συναυλία με τη Σαβέρια Μαριολά και το ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ

Δευτέρα 14/9/2015 ώρα 20.30: Μουσική Πολιτιστική Εκδήλωση του Κέντρου Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς «ΛΥΡΑΥΛΟΣ». «3000 χρόνια Ελληνική Μουσική» με ήχους από 35 αρχαιοελληνικά και παραδοσιακά όργανα.

Τετάρτη 16/9/2015 ώρα 20.30: Θεατρική Παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα Δήμου Διονύσου Λ. Πιραντέλλο, «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε»