ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ: ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2014
«Η δημοτική αρχή λειτούργησε με σχέδιο, λειτούργησε με προοπτική, λειτούργησε με προτεραιότητες. Αναλάβαμε την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 και αμέσως...
κινηθήκαμε προς την κατεύθυνση της αύξησης των εσόδων, των δημοτικών, και προς την κατεύθυνση του εξορθολογισμού και της περικοπής των δαπανών.

Και το κάναμε αυτό διότι θέλαμε να αυξήσουμε τη φορολογητέα ύλη και το κάναμε αυτό επειδή πιστεύουμε στη δικαιότερη κατανομή των βαρών.

Συνεχίσαμε με μία σειρά από μέτρα προς αυτήν την κατεύθυνση. Και δεν το κάναμε για να αποταμιεύει ο Δήμος τα έσοδα αυτά σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό.

Ήταν από τις πρώτες μέρες πολιτική μας η ανταπόδοση στον πολίτη με δωρεάν παροχές.

Βασικός πυλώνας της πολιτικής μας ήταν η υποστήριξη της οικογενειακής και της κοινωνικής συνοχής, με μία σειρά από μέτρα που λάβαμε. 

Αναφέρομαι ενδεικτικά σε δομές και δράσεις που για πρώτη φορά εφαρμόζονται στο Δήμο Διονύσου.

Υπάρχει δημοτική συγκοινωνία με διπλή λεωφορειακή γραμμή που εξυπηρετεί τους φοιτητές για την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη. Λειτουργεί δημοτικό σπουδαστήριο, σχεδιάστηκε πρόγραμμα δημοτικού αθλητισμού για παιδιά και ενήλικες, πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά του δημοτικού.

Ολοκληρώσαμε καλοκαιρινές δράσεις Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πιστεύουμε ότι σε αυτήν την κρίση και την ύφεση πρέπει να υποστηριχθεί η οικογένεια και η κοινωνική συνοχή»