Η "ΓΚΟΛΦΩ FOR EVER" ΣΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
To θεατρικό έργο «Γκόλφω for ever» του Ντίνου Σπυρόπουλου παρουσιάζεται σήμερα 9 Σεπτεμβρίου, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις», κατά την 6η ημέρα του Φεστιβάλ Διονύσου. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί...
 στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του Διονύσου με ώρα έναρξης τις 8.30 μ.μ.

Το έργο θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή και μουσική Γιάννη Δημητρίου.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Μιχάλης Πεφάνης, Αργυρώ Μάνθου, Κλαίρη Παπαδοπούλου, Μάκης Μουτσόπουλος, Ελίζα Μουτσοπούλου. Λεωνίδας Περιφάνης, Βασίλης Μουτσόπουλος, Στέλλιος Μέξης, Ειρήνη Ραψομανίκη, Έλενα Μωραίτου, Μαρία Καβούρη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ 

Η φτωχή, ορφανή, άτυχη και χτυπημένη από τα βάσανα της ζωής αλλά ταυτόχρονα τίμια και παρθένα Γκόλφω, μια όμορφη νεαρή βοσκοπούλα, που θα μπορούσε να ανακηρυχτεί και μις Χελμός αν υπήρχε σχετικός διαγωνισμός στην περιοχή, συναντάει τον Τάσο.

Ο Έρωτας σημαδεύει τα φυλλοκάρδια της καρδιάς της και την κεντρική της αρτηρία. Όμως η Γκόλφω δέχεται ερωτικές βολές και από τον Κίτσο, το αρχοντόπουλο της περιοχής, που θέλει να την παντρευτεί μήπως και βρει την σεξουαλική του ταυτότητα η οποία αμφισβητείται από τον καλόγερο της περιοχής που λειτουργεί και σαν ψυχαναλυτής.

Το πράγμα αρχίζει να μπερδεύεται όταν στην ιστορία μπαίνει η μάνα της Αστέρω, που έχει τις αντιρρήσεις της λόγω… προτέρας κακής εμπειρίας.

Παρά τις διαφωνίες της Αστέρως οι δύο νέοι αρραβωνιάζονται και ετοιμάζονται να παντρευτούν, όταν ο Τάσος δέχεται πιεστικά προξενιά για την εξαδέλφη του Κίτσου και κόρη του τσέλιγκα και εντελώς κακάσχημη Σταυρούλα.

Ο Τάσος τελικά δελεάζεται από τη μεγάλη προίκα της Σταυρούλας - ήταν πολλά τα λεφτά - και διώχνει την Γκόλφω.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

*O Δήμος Διονύσου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και κατοίκων διαθέτει λεωφορείο με το εξής δρομολόγιο: Κρυονέρι(πλατεία) 19.45, Άγιος Στέφανος (σταθμός ΟΣΕ) 19.55, Άνοιξη (Εμπορικό Κέντρο Διάφανο) 20.05, Δροσιά (Vertigo) 20.10, Σταμάτα (Πλατεία) 20.15, Ροδόπολη (φούρνος Φλώρου) 20.20, Διόνυσος (Πρατήριο ΕΚΟ) 20.25.