ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 μ.μ. Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ “28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940” ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΗ Δ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ...

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Γενικός σημαιοστολισμός της πόλης από την 8η πρωϊνή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2015.

ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου με επετειακές εκδηλώσεις και ομιλίες Kαθηγητών και Δασκάλων σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του Δημοσίου, των Ο.Τ.Α. καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2015.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΩΡΑ 07.30 π.μ. Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες των Εκκλησιών.
ΩΡΑ 09.45 π.μ. Προσέλευση στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου των τμημάτων των Σημαιοφόρων των Σχολείων με τα λάβαρά τους, των Συλλόγων και των Σωματείων.
ΩΡΑ 09.55 π.μ. Προσέλευση του Δημάρχου, του Προέδρου και των άλλων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου και των λοιπών επίσημων προσκεκλημένων.
ΩΡΑ 10.00 π.μ. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου.
ΩΡΑ 11.15 π.μ. Επιμνημόσυνη Δέηση στη Πλατεία του Ηρώου. Χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Ζαμάνη Διονυσίου. Eκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τη Φιλόλογο-Καθηγήτρια του Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου κα Ματοπούλου Μαρία. 
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν :
Καταθέσεις στεφάνων σύμφωνα με το καθιερωμένο Πρωτόκολλο που προβλέπεται από τις σχετικές Αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών. Τήρηση ενός λεπτού σιγής - Εθνικός Ύμνος. Λήξη τελετής – επισήμων για τον χώρο διεξαγωγής της Παρέλασης.
ΩΡΑ 11.45 π.μ. Αποχώρηση των Σημαιοφόρων των Σχολείων από το Ηρώο. Στοίχιση των τμημάτων που θα παρελάσουν επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου (έξω από τα Νηπιαγωγεία).
ΩΡΑ 12.00 μεσ. Έναρξη της κεντρικής Παρέλασης, η οποία θα διεξαχθεί επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου (ο κεντρικός δρόμος δίπλα στις γραμμές ΟΣΕ), μπροστά από την εξέδρα των Επισήμων και θα τερματίσει μετά την διασταύρωση με την οδό Κοιμήσεως Θεοτόκου.
Στην παρέλαση θα συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου με αύξοντα αριθμό του σχολείου τους. Όπως επίσης και οι μαθητές όλων των Σχολείων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας μόνο με το τμήμα των Σημαιοφόρων και των παραστατών τους, με απόλυτη αλφαβητική σειρά. Θα ακολουθήσει Δεξίωση στο Π.Π.Κ. Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3). Τελετάρχης ορίζεται ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Αγίου Στεφάνου κ. Κασαπάκης Μιχαήλ. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΖΑΜΑΝΗΣ