Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ !...


ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ, ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ "ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΓΡΑΜΜΗΣ SOS 1056", ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ BULLING...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, η οποία αναπτύσσεται παράλληλα και εξίσου με την αγωνιστική, αποφάσισε να προβάλλει το λογότυπο του «Χαμόγελου του Παιδιού» και της «γραμμής SOS 1056», στις νέες αθλητικές εμφανίσεις του συλλόγου.

Μετά από σχετική άδεια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η ομάδα χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης, έχοντας στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της το παιδί, θα μεταφέρει σε όλα τα γήπεδα που θα αγωνίζονται οι παιδικές ομάδες αγοριών και κοριτσιών και σε όλη την οικογένεια του χάντμπολ, το κοινωνικό μήνυμα της γραμμής SOS 1056, της υπηρεσίας που στηρίζει τα θύματα της παιδικής κακοποίησης και του σχολικού εκφοβισμού (bulling).

Η πρώτη εμφάνιση της ομάδας διατηρεί τα επίσημα χρώματα του συλλόγου, το πράσινο και το λευκό.

Αυτές που ξεχωρίζουν είναι η μπλε και η ροζ-μαύρη για τα αγόρια και τα κορίτσια αντίστοιχα, που θ'αποτελέσουν και το μέσο διάδοσης του κοινωνικού μηνύματος.

Οι νέες αγωνιστικές εμφανίσεις του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ θα παρουσιασθούν επίσημα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου του Δήμου Διονύσου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν ο αθλητικός σύλλογος, η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του οργανισμού και την 11η Δεκέμβρη, την παγκόσμια ημέρα για το παιδί, με θέμα: «ΟΧΙ στην παιδική κακοποίηση και το σχολικό εκφοβισμό, ΝΑΙ στη γραμμή SOS 1056».

 Άνοιξη 30 Νοεμβρίου 2015

Α.Ο. ΆΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ