ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ "ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ" ΔΙΟΝΥΣΟΥ


Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...

Πρόσκληση Δήλωσης συμμετοχής στο πρόγραμμα "ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ" Δήμου Διονύσου

Ο Δήμος Διονύσου, στα πλαίσια της αναβάθμισης των δομών που δημιουργεί με σκοπό τη στήριξη των κατοίκων και δημοτών, ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη συγκυρία για την ελληνική οικονομία, προγραμματίζει να προχωρήσει στη δημιουργία της ‘’Κάρτας Δημότη’’.

Ο Δήμος μας, με τη χρησιμοποίηση της συγκεκριμένης Κάρτας, στοχεύει να ενθαρρύνει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της πόλης μας, να μοιραστεί αυτά τα οφέλη με τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις, ενώ συγχρόνως να τονώσει την τοπική αγορά. 

Με την Κάρτα του Δημότη οι επιχειρήσεις του Δήμου μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν ποσοστό έκπτωσης επί των προϊόντων ή υπηρεσιών τους ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά στους κατόχους της.

Με τον τρόπο αυτό οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν προνομιακές τιμές ανά εμπορική επιχείρηση και θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας με σημαντικές οικονομικές μειώσεις.

Η πρωτοβουλία αυτή εκτός της κοινωνικής της διάστασης, θα δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των καταναλωτών του Δήμου μας με τις τοπικές επιχειρήσεις.

Η κάρτα του δημότη αποτελεί ένα μέτρο που στοχεύει να τονώσει την τοπική αγορά, ωφελώντας τόσο τις τοπικές επιχειρήσεις όσο και τους δημότες Διονύσου.

Δημιουργείται έτσι η συνεργασία όλων των τοπικών δυνάμεων - με επικεφαλής το Δήμο - για την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, των δημοτών και της τοπικής απασχόλησης.

Για την επιτυχία και διάδοση της ‘’Κάρτας Δημότη‘’, προσκαλούμε όλους τους επιχειρηματίες του Δήμου μας να στηρίξουν με ενδιαφέρον τη νέα δράση του Δήμου μας και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ 


Αίτηση εγγραφής Δημοτών στο Πρόγραμμα "Κάρτα Δημότη

Ο Δημότης / Κάτοικος του Δήμου Διονύσου, που επιθυμεί να λάβει τη Κάρτα Δημότη, θα απευθύνεται αυτοπροσώπως στο γραφείο έκδοσης της Κάρτας, Σωκράτους 1 στον Άγιο Στέφανο και θα συμπληρώνει τη συνημμένη αίτηση - δήλωση (Πατήστε ΕΔΩ).

Την κάρτα θα μπορούν να προμηθεύονται όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Οι Δημότες, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και φωτοαντίγραφο αυτής.

Οι κάτοικοι του Δήμου Διονύσου θα πρέπει να έχουν την αστυνομική τους ταυτότητα και έναν πρόσφατο λογαριασμό από ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που θα αποδεικνύει τον τόπο διαμονής τους και φωτοαντίγραφο αυτών. 

Η Κάρτα Δημότη δεν υποκαθιστά οποιοδήποτε άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο (Αστυν. Ταυτότητα, διαβατήριο κλπ.).

Η έκπτωση στις προσφερόμενες υπηρεσίες/ προϊόντα ισχύει με την επίδειξη της 'ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ'.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ