ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ... ΠΟΥΝΤΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΛΟΓΩ ΔΕΗ !


ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΔΔΗΕ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ π.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ (ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 20/7/2015) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ, ΕΦΤΑΣΕ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΚΑΙ...
ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΗ !

Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΕΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΗΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΛΟΓΩ "ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ"... 

ΚΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ  ΟΤΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΔΔΗΕ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ EDIONYSOS.GR, ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. 

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.

ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.