ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ...

(Στην πάνω φωτογραφία διακρίνονται μαθητές των δύο Δημοτικών Σχολείων Αγίου Στεφάνου, τη στιγμή που παραδίδουν τη φανέλα με τις υπογραφές τους στο μικρό μαθητή του ΚΑΣΠ Φίλιππο)

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ για το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα 

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Στεφάνου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος, ΚΑΣΠ.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού σχολείου Αγίου Στεφάνου σε συνεργασία με το Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ) και με τη βοήθεια του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου.

Στην αρχή πραγματοποιήθηκε αγώνας μπάσκετ μεταξύ των μαθητών των δύο σχολείων και στη συνέχεια αγώνας ανάμεσα στη μικτή ομάδα γονέων των σχολείων και στη μικτή ομάδα του ΣΠΑΚΕ.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο χώρο του αθλητισμού οι παλαίμαχοι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ελλάδος Βασίλης Γκούμας, Απόστολος Κόντος και Χρήστος Ζούμπας. 

Παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Β. Κοκμοτός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου κ. Μ. Κασαπάκης, ο Πρόεδρος της ΣΠΑΚΕ κ.Ν. Μπαμπανικολός, ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης κ. Θ. Πολυκανδριώτης και εκ μέρους του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος η κ. Όλγα Καπερναράκου, υπεύθυνη του Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη τους γονείς που γέμισαν το Γυμναστήριο και προσέφεραν για το σκοπό της εκδήλωσης, τον κ. Β. Μπουγιούκο ως χορηγό, τον εκπαιδευτικό κ. Ν. Κατσουλίδη που είχε την ιδέα για την εκδήλωση και το φωτογράφο κ. Α. Σερβέ. 

Περισσότερο από όλους ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές των σχολείων που πρόσφεραν ζωντάνια και κέφι στη γιορτή αυτή του αθλητισμού και της αλληλεγγύης.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου 


Πλήθος κόσμου στήριξε με την παρουσία του το σκοπό της φιλανθρωπικής εκδήλωσης 

Οι ομάδες Γονέων 1ου και 2ου Δημ. Σχολείων και Παλαιμάχων ΣΠΑΚΕ

Οι αθλητές που τιμήθηκαν Β. Γκούμας και Α. Κόντος