ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ: Η "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΗΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ Δ.Ε.ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/1:
"Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ... ΤΟ 2016 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ"...


Χαιρετισμός Γ.Καλαφατέλη 

Φίλες και φίλοι καλημέρα. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Η σημερινή σας παρουσία επιβεβαιώνει ότι παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύει, η κοινωνία και ο Δήμος μας, η “Ενωτική Πρωτοβουλία», παραμένει συσπειρωμένη και δυνατή.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ενθαρρυντικό, όχι μόνο για την παράταξή μας αλλά για τον Δήμο και τους δημότες που βλέπουν δυστυχώς μία διοίκηση εγκλωβισμένη στην εσωστρέφεια της και στην χαρακτηριστική ανικανότητα του επικεφαλής της.

Μία διοίκηση που κατάφερε να εκφυλιστεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και να αποδείξει ότι το μοναδικό της όραμα, πλασαριζόμενο σε ωραίο περιτύλιγμα συνοδευόμενο με παχιά και κούφια λόγια, ήταν η κατάκτηση της εξουσίας.

Το 2015 η παράταξη μας είχε να αντιμετωπίσει μια σειρά από προκλήσεις που είχαν να κάνουν με τους τρείς άξονες που είχαμε δεσμευτεί πως θα κινηθούμε στο συνέδριό μας.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία κατάφερε να ενισχύσει και να ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό το ανθρώπινο δυναμικό της, προσέλκυσε και συνεχίζει να προσελκύει νέα στελέχη τα οποία μπορεί να μην έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία,έχουν όμως φρέσκες και κυρίως εφαρμόσιμες ιδέες, για το μέλλον του Δήμου μας οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στα σημερινά δεδομένα,.

Ταυτόχρονα καταφέραμε να συσπειρώσουμε και να διευρύνουμε την πολιτικά ετερόκλητη και πολυσυλλεκτική βάση μας. Αξιοποιήσαμε και συνεχίζουμε να αξιοποιούμε στο έπακρο την εμπειρία και τις γνώσεις των παλαιότερων στελεχών μας προκειμένου να μπορέσει να διατηρήσει η παράταξη μας, σωστό βηματισμό.

Η δημοτική μας ομάδα καθημερινά ασκεί κρητική και έλεγχο στη διοίκηση και καταθέτει προτάσεις παρόλο που δεν υπάρχουν ευήκοα ώτα, ξεπερνώντας τα πολιτικά τεχνάσματα και τα εμπόδια που ο κός Ζαμάνης βάζει.

Καταφέραμε να βρούμε κοινό έδαφος με τις περισσότερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, η διαδικασία διαλόγου και συνεργασίας που έχει ξεκινήσει στα σημεία που συμφωνούμε μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να έχει για το Δήμο μας.

Ο ρόλος που έχει αναθέσει η τοπική κοινωνία στην Ενωτική Πρωτοβουλία είναι πρωταγωνιστικός. Πρέπει να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, και να την ενισχύουμε καθημερινά.

Πρέπει το 2016 να ενισχύσουμε την παρουσία μας δίπλα στον πολίτη και τα καθημερινά του προβλήματα. Είναι ανάγκη μέσα στο 2016 να συνεχίσουμε την ανανεωτική μας πορεία.

Να συνεχίσουμε να εντάσσουμε στο δυναμικό μας νέα στελέχη, να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα μας στο μέτρο του δυνατού και βέβαια να λειτουργούμε όσο καλύτερα γίνεται ως παράταξη θέτοντας διαρκώς νέους στόχους.

Είναι καιρός να ανοίξουμε τον βηματισμό μας με το βλέμμα στραμμένο στο σήμερα και στο αύριο, το οποίο μας καλεί να γίνουμε και πάλι ο καταλύτης των εξελίξεων.

Να δώσουμε νέα προοπτική στο μέλλον της “Ενωτικής Πρωτοβουλίας”, αλλά κυρίως στο μέλλον του Δήμου.

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

Όπως καλά γνωρίζετε είμαστε η παράταξη που οργάνωσε τον “Καλλικρατικό” Δήμο Διονύσου από τα θεμέλια, δρομολόγησε τις υποδομές και ίδρυσε τις κοινωνικές δομές πάνω στις οποίες στηρίζεται σήμερα ο κάθε αδύναμος συμπολίτης μας.

Καλούμαστε λοιπόν σήμερα να εκφράσουμε και πάλι το σύνολο των δημοτών και των κατοίκων του Δήμου μας.

Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να εργαστούμε με κανόνες δημιουργίας και σύνθεσης.

Μέσα από την ώσμωση για τη διαμόρφωση των θέσεων μας σε επίπεδο βάσης και όχι κορυφής θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε με επιτυχία μπροστά, μαζί με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας.

Με χρονικό ορίζοντα, αλλά και πρόκληση τις εκλογές του 2019, σας καλώ να ενδιαφερθούμε περισσότερο και να εργαστούμε όλοι μαζί με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Τα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας είναι πολλά και είμαστε υποχρεωμένοι, να σταθούμε δίπλα τους σε κάθε γειτονιά και γωνιά του Δήμου μας.

Η ανανέωση η εξωστρέφεια η συσπείρωση και η περαιτέρω διεύρυνση του δυναμικού μας, θα βοηθήσει να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα μας και την κοινωνική μας απήχηση.

Ξέρω ότι είναι δύσκολες οι εποχές και ο διαθέσιμος χρόνος που έχουμε όλοι μας δεν είναι επαρκής.

Πιστεύω ωστόσο ότι αν επιμείνουμε στη σωστή οργάνωση της παράταξη μπορούμε όλοι να προσφέρουμε και να είμαστε χρήσιμοι.

Η νέα οργανωτική μας δομή ,μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, βοηθά καταλυτικά στο έργο της παράταξής μας, εξασφαλίζει την σωστή επεξεργασία των θέσεων και των προτάσεων μας, ώστε, πέρα από την αποτελεσματικότητα στον αντιπολιτευτικό έλεγχο, όταν μπούμε στην τελική ευθεία για να κριθούμε, να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να κερδίσουμε τη μάχη.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία, ήταν είναι και θα παραμείνει καταλύτης για τα δημοτικά δρώμενα.

Είμαστε δυνατοί και είμαστε ΜΑΖΙ για το ΣΗΜΕΡΑ και το ΑΥΡΙΟ του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ 'ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ (ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ)