ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ


Απάντηση σε Δελτίο Τύπου της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" 
Mε αφορμή Δελτίο Τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας σχετικά με δήθεν υπερκατανάλωση πετρελαίου στο ΚΑΠΗ Σταμάτας απαντούμε τα εξής: To Δ.Σ. της Εστίας, ως όφειλε, πριν γεμίσει εκ νέου τη δεξαμενή πετρελαίου του ΚΑΠΗ Σταμάτας μερίμνησε ώστε να ενημερωθεί, τόσο...
για την αναλογία συμμετοχής στην κατανάλωση πετρελαίου όσο για και για τις ενδείξεις, σε σχέση με το ακίνητο που θερμαίνεται από τον ίδιο καυστήρα, δεδομένου ότι υπάρχει σύστημα αυτονομίας και ωρομέτρησης για την κατανάλωση.

Αυτό έγινε για πρώτη φορά, παρόλο που το ΚΑΠΗ Σταμάτας λειτουργεί στο συγκεκριμένο χώρο επί πολλά χρόνια, έτσι ώστε να υπάρχει αντικειμενικός και δίκαιος προσδιορισμός της κατανάλωσης.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο χρόνος λειτουργίας του ΚΑΠΗ είναι σε καθημερινή βάση 9 έως 13 κάθε πρωί και 17 έως 20 κάθε Πέμπτη απόγευμα αλλά και οι συνολικές δραστηριότητες του είναι αυξημένες σε σχέση με το παρελθόν.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση ή λεπτομέρειες η Διοίκηση του Δήμου είναι στη διάθεσή σας, για να σας τις παράσχει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Καλές Γιορτές.

Άγιος Στέφανος, 28/12/2015

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ