Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πλούσιο χαντμπολικό θέαμα και πολλά γκολ προσφέρουν κάθε Κυριακή μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ...
Εντυπωσιακή η πορεία του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ στην κατηγορία Παμπαίδων Β΄ (γεν 2004-2005), όπου μεταξύ 22 ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα , η ομάδα έχει την 6η καλύτερη επίθεση μέχρις στιγμής με 144 γκολ στις 7 πρώτες αγωνιστικές (Μ.Ο. 20 γκολ/αγώνα).

Σπουδαία εμφάνιση και από τις Παγκορασίδες Β΄(γεν 2004-2205) στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους, που τις κατατάσσει μέχρι στιγμής στην 5 θέση, μπροστά από παραδοσιακές ομάδες χάντμπολ με πολύχρονη ιστορία.

Στα αξιοσημείωτα της ομάδας των κοριτσιών του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ η παρουσία και των δύο αθλητριών της Βασιλιάννας Βουκλαρή και της Πηνελόπης Μπακοπούλου που έχουν κληθεί και συμμετέχουν στο Κλιμάκιο της Εθνικής Ελλάδας στην κατηγορία τους.

Την Κυριακή 14/2 στις 1.30μμ, η ομάδα των Παγκορασίδων Α΄(γεν 2002-2003) του Α.Ο Άνοιξης αντιμετωπίζει τον Α.Ο.Α.Ο.Δ. Κορυδαλλού και στις 3.30μμ οι Παμπαίδες Β΄ έχουν ντέρμπι με τον Αστέρα Μελισσιών.

Άνοιξη 11 Φεβρουαρίου 2016

Α.Ο. ΆΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση