ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΡΙΨΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ !


Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ...

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
Δ.Κ.ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου γίνεται αποδέκτης καταγγελιών για ρίψη λυμάτων στους δρόμους και στην αποχέτευση ομβρίων της κοινότητας από συμπολίτες μας, οι οποίοι παραβλέποντας το κοινό καλό, βλάπτουν ανεπανόρθωτα την δημόσια υγεία... και το περιβάλλον.

Η περίοδος ανοχής που επέδειξε η νέα δημοτική αρχή πιστεύοντας ότι το φαινόμενο έχει εξαλειφθεί, έχει περάσει.

Στην τελευταία συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της Δ.Ε. Κρυονερίου, ομόφωνα έλαβε την απόφαση για την εξαντλητική εφαρμογή του κανονισμού καθαριότητας του Δήμου Διονύσου, ο οποίος προβλέπει για τη ρίψη αποβλήτων, πρόστιμα της τάξης από 1,000 ευρώ έως 5,000 ευρώ ανά παράβαση.

Σας ενημερώνουμε ότι ήδη επεβλήθη το πρώτο πρόστιμο των 1,000 ευρώ και είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε εξαντλητικούς ελέγχους κάνοντας ακόμα και τομές για να διαπιστώσουμε παράνομες συνδέσεις με τους αγωγούς ομβρίων της Δ.Ε. Κρυονερίου.

Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε ότι η σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης είναι υποχρεωτική και καλούμε τους συνδημότες μας από τα ακίνητα των οποίων ήδη διέρχεται αποχετευτικό δίκτυο, να προβούν άμεσα σε σύνδεσή.

Ο Δήμος Διονύσου αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας, έχει προβλέψει την ύπαρξη δόσεων για το τέλος σύνδεσης.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα ανταποκριθούμε στην προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
Χριστόπουλος Δημήτριος