ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόγραμμα Προαγωγής και Αγωγής Υγείας στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής
Δράσεις Φεβρουαρίου...
 Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής ενημερώνει τους πολίτες ότι στα πλαίσια των δράσεων Προαγωγής και Αγωγής που εφαρμόζει η Περιφέρεια Αττικής, επανεγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ετήσιο σχέδιο δράσης που αφορά σε ομιλίες στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα την «Πρόληψη Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων».

Οι δράσεις αυτές θα πραγματοποιούνται μέχρι το τέλος του τρέχοντος σχολικού έτους, με ομιλίες διάρκειας δύο (2) περίπου διδακτικών ωρών εντός διδακτικού ωραρίου.

Για το μήνα Φεβρουάριο έχουν προγραμματιστεί ομιλίες στο Γυμνάσιο Διονύσου (Παρασκευή 12/2), στο Γενικό Λύκειο Θρακομακεδόνων (Δευτέρα 15/2 και Τρίτη 16/2), στο 1ο ΓΕΛ Βούλας (Παρασκευή 19/2), στο ΓΕΛ Βάρης (Δευτέρα 22/2 και Τρίτη 23/2), στο ΓΕΛ Κρυονερίου (Παρασκευή 26/2) και στο 2ο ΓΕΛ Βούλας (Δευτέρα 29/2).

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση των νέων με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και αλλαγή συμπεριφοράς για την πρόληψη των σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ