48η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...

48η ΕΘΕΛΟΝΤΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 (ΑΠΟ ΩΡΑ 9.30 π.μ - 13.00 μ.μ.) ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΕΠΙ ΤΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 4, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΤΤΙΚΗΣ. 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΜΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ.

ΕΠΙΣΗΣ,  ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ  !

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ.

ΓΙΑΤΙ, ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΑ...

ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ, ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ