ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ 5 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΚΑΙ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ" ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ. ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 μ.μ. ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η καθημερινότητα όλο και περισσοτέρων οικονομικά ασθενέστερων συνδημοτών μας δυσχεραίνει. Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας,συνεχίζει να επιτελεί σημαντικό έργο και θα πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω και ουσιαστικότερα. Θεωρούμε όμως πως μπορεί να υπάρξει άμεση πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που βιώνουν μια δύσκολη συγκυρία..

Με αυτό το σκεπτικό αναλάβαμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε τη δράση ''Προϊόντα σε αναμονή'' σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του Κρυονερίου αρχικά και σε συνέχεια με επαγγελματίες από όλο το Δήμου Διονύσου. Η παρουσία σας στην ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους την Τετάρτη 16/3/2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου και ώρα 21:00 μ.μ θα συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια μας.

Οι Σύλλογοι

Γυναικών Κρυονερίου 
Εν Δράσει 
Δρυάδες 
Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας 
Α.Ο Κρυονερίου 
Η Δημοτική Παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Διονύσου