ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟ ΣΤΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ


ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 μ.μ. ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ, ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

Το πρόγραμμα της Εκδήλωσης η οποία είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο και αείμνηστο Έλληνα Μαραθωνοδρόμο ΣΤΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ με θέμα : « Γνωρίζοντας το ταξίδι ενός Αθλητή »

Θα χαιρετίσουν:

* ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσιος Ζαμάνης ή σε περίπτωση απουσίας του κ. Δημάρχου
• Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Στεφάνου κ. Κασαπάκης Μιχάλης 

Επίσης θα ακολουθήσουν οι παρακάτω παρουσιάσεις:

• Η παρουσιάση της αξίας του Μαραθωνίου και του Εθελοντισμού , από την Καθηγήτρια του Γυμνασίου Αγ. Στεφάνου κα Πανουσοπούλου Αγγελική.

• Η παρουσίαση της διοργάνωσης του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και οι επιδράσεις του στην κοινωνία,από τον κ. Μαμουζέλο Γιάννη –Πρόεδρο του Τμήματος Αγώνων Δρόμου του ΣΕΓΑΣ .

• Η παρουσίαση από τον γιο του σπουδαίου Μαραθωνοδρόμου κ. Δημήτριο Κυριακίδη « του ταξιδιού ενός Αθλητή που αγωνίστηκε για έναν ολόκληρο λαό,ΣΤΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ !»

• Θα ακουστεί χορωδιακά ο «Ολυμπιακός Ύμνος » από την χορωδία των μαθητών του 1ου Δημ. Σχολείου Αγ. Στεφάνου

Θα βραβευτούν :

Α. Οι παρευσκόμενοι Ολυμπιονίκες:

Nίκος Συρανίδης που μας τιμά με την παρουσία του Χρυσός Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 στην Αθήνα στις Συγχρονισμένες Καταδύσεις από βατήρα 3 μέτρων μαζί με τον Θωμά Μπίμη.

Ειρήνη Αινδιλή που μας τιμά με την παρουσία της, Χάλκινη Ολυμπιονίκης στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίνδεϋ στη Ρυθμική Γυμναστική

Β. Οι μαθητές απο τα σχολεία του Δήμου μας για :

• Την Εθελοντική Δράση του Γυμνασίου Αγ. Στεφάνου στη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, με υπεύθυνη την Καθηγήτρια κα Πανουσοπούλου.

• Την Εθελοντική Δράση του Γυμνασίου Κρυονερίου στην διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, με υπεύθυνη την Καθηγήτρια κα Γκορτσιλά

• Την Εθελοντική Δράση του Λυκείου Άνοιξης στην διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας , με υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Μουζάκη

• Γ. Οι Αθλητές -Δρομείς Δημότες που συμμετείχαν στον Αυθεντικό Μαραθώνα της Αθήνας 2015

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ