ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !


Υπάρχει Θεατρικό Εργαστήρι στα όρια του Δήμου Διονύσου; Κι όμως, υπάρχει !...
Τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος, νέοι του Δήμου μας, από 18 έως 35 ετών, διδάσκονται θεατρική παιδεία, ορθοφωνία, αυτοσχεδιασμούς, ανάλυση ρόλων και...
όλα τα μυστικά της θεατρικής τέχνης.

Δάσκαλος για την φετινή χρονιά είναι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Μιχάλης Ζωγραφίδης, που διαδέχτηκε τον Παναγιώτη Παναγόπουλο, ενώ το Εργαστήρι ξεκίνησε το 2013-2014 με την επιμέλεια του Νίκου Ψαρρά.

Φορέας υλοποίησης του προγράμματος ο Οργανισμός Νεολαίας Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Διονύσου "Ο Θέσπις".

Κάθε Κυριακή γίνονται συναντήσεις στο Πνευματικό Κέντρο της Δροσιάς, από τις 5 μ.μ. ως τις 9 μ.μ. Παιχνίδι, χαμόγελο, απόκτηση γνώσεων και καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος και των εκφραστικών μέσων όσων συμμετέχουν είναι οι επιδιώξεις του Εργαστηρίου.

Παράλληλα με τη διδασκαλία, θα επιδιωχθεί σειρά επισκέψεων σε θέατρα ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν και ως θεατές την θεατρική διαδικασία, μέσα από επιλεγμένες παραστάσεις.

Στα πλαίσια του Εργαστηρίου θα ανέβει παράσταση στις αρχές του Ιουνίου πάνω σε μονόπρακτα του Άντον Τσέχοφ.

Για δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο) στο thespis@dionysos.gr. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8161683 (εσ.2) και 210 8161354 (εσ.2) Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι εντελώς δωρεάν.

Γιώργος Κομνηνάκης *

* Υπεύθυνος του Θεατρικού Εργαστηρίου για φέτος έχει οριστεί το μέλος του Ο.Ν.Α.Π "Ο Θέσπις" Γιώργος Κομνηνάκης.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση