ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ 128 ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ !ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ...


Μεγάλη η συμμετοχή των πολιτών στο δωρεάν ιατρικό πρόγραμμα υγείας Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ιατρικό πρόγραμμα «Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Ενημερωτικές Οδηγίες για την Οστεοπόρωση» .που διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου και το Αυτοτελές τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Εκατόν είκοσι οκτώ πολίτες που είχαν δηλώσει συμμετοχή προσήλθαν στο προγραμματισμένο ραντεβού τους στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, την Κυριακή 24 Απριλίου από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., έκαναν δωρεάν μέτρηση της οστικής τους πυκνότητας με το ειδικό ιατρικό μηχάνημα Ηologic Sahara, ευγενική χορηγία της εταιρείας Spine Action και συζήτησαν με τους ιατρούς για θέματα που αφορούν στην οστεοπόρωση.

Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε άνδρες και γυναίκες του Δήμου Διονύσου και ολοκληρώθηκε παρόντος του Αντιδημάρχου Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Β. Κοκμοτού, με την εθελοντική συμμετοχή των κ.κ. Γρ. Μαρκόπουλου Γενικού Οικογενειακού Ιατρού, Νεκ. Πανηγυράκη Χειρουργού Ορθοπεδικού Ιατρού και την εθελοντική συνεισφορά των κ.κ. Μ. Μπακαφούκα και Σπ. Λαγκαδινού.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ