ΚΑΙ ΟΙ 13 (ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ) ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ...


ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ...


Ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης βράβευσε τις σχολικές ομάδες που διακρίθηκαν στο περιφερειακό ομαδικό σκακιστικό πρωτάθλημα 

Τους 13 μαθητές του Δημοτικού σχολείου Ροδόπολης και του Γυμνασίου Δροσιάς που διακρίθηκαν στο Ομαδικό Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, βράβευσε με τιμητικούς επαίνους ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης την Τετάρτη 20 Απριλίου στο Δημαρχείο.

Παράλληλα με τους μαθητές ο κ. Δ. Ζαμάνης βράβευσε τον Διευθυντή του Δημοτικού της Ροδόπολης κ. Δ. Τζωρτζόπουλο και τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Δροσιάς κα Ειρ. Πολίτη. 

Στο σκακιστικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 3 & 10 Απριλίου, το Δημοτικό σχολείο Ροδόπολης συμμετείχε στα προκριματικά με δύο ομάδες των 4 σκακιστών και πέτυχε η μία εξ ‘ αυτών, μεταξύ 34 ομάδων, να προκριθεί στον τελικό της Περιφέρειας Αττικής όπου και σημείωσε σημαντικό αριθμό νικών.

Η σκακιστική ομάδα του Γυμνασίου Δροσιάς με 5 παίκτες αγωνίστηκε στα τελικά του Πρωταθλήματος της Περιφέρειας Αττικής και διακρίθηκε.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Ζαμάνης συνεχάρη τα παιδιά και τους δασκάλους τους για τη συμμετοχή και την επιτυχία και τόνισε ότι είναι σημαντικό να διακρίνονται μαθητές του Δήμου σε ένα δύσκολο άθλημα όπως το σκάκι. Η πειθαρχία και πνευματική άσκηση που απαιτούνται για το συγκεκριμένο άθλημα τόνισε, θα αποτελέσουν εφόδια για την πρόοδο τους, αργότερα, στον στίβο της ζωής.

Στην τελετή παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Οικονομικής Διαχείρισης και εντεταλμένη Σύμβουλος Ροδόπολης κα Στ. Μαγγίνα η οποία συνεχάρη με τη σειρά της τα παιδιά και ανέφερε πως η προσπάθεια και η επιτυχία τους είναι σπουδαία και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ