ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ "2ο STREET HANDBALL ΔΙΟΝΥΣΟΥ" ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά το «2ο Street Handball Διονύσου», αυτή τη φορά στο Κρυονέρι.  Τη διοργάνωση ανέλαβε για ακόμη μια φορά η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ και ο Α.Ο Άνοιξης Hanball, υπό την αιγίδα της Δ.Ε. Κρυονερίου...
Η προσέλευση των παιδιών άρχισε από νωρίς το πρωί, με τους μικρούς αθλητές να δηλώνουν συμμετοχή και να οργανώνουν τις ομάδες τους για τους αγώνες.

Τα παιδιά, αφού πήραν τις κατάλληλες οδηγίες αλλά και συμβουλές για το άθλημα της χειροσφαίρισης από το συντονιστή Ομοσπονδιακό Προπονητή Ανάπτυξης της ΟΧΕ και Προπονητή του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, Κώστα Κότσιρα, αγωνίστηκαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους στα δύο ειδικά διαμορφωμένα υπαίθρια γήπεδα, που είχαν στηθεί για την εκδήλωση στο πάρκινγκ του γηπέδου του Κρυονερίου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και τη συμμετοχή της ως συμπαίκτρια των μικρών αθλητών, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας με την ομάδα του Ο.Φ.Νέας Ιωνίας και παίκτρια της μικτής κόσμου στο beach hanball, Λαμπρίνα Τσάκαλου.

Μετά από σχεδόν 3 ώρες γεμάτες παιχνίδι, τα παιδιά παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα από την Πρωταθλήτρια Λαμπρίνα Τσάκαλου, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Κρυονερίου κο Δημήτρη Χριστόπουλο, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Δημήτρη Ράϊκο και Κατερίνα Αυγέρη κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για περισσότερο handball στο κλειστό γυμναστήριο της Άνοιξης αλλά και στο επόμενο street handball, του χρόνου, σε κάποια άλλη φιλόξενη γειτονιά του Δήμου Διονύσου.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους: ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Βασίλης Κοκμοτός, η Δημοτικής Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ανθή Λουκάτου και ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο Άνοιξης κος Τάσος Αγγέλικας.

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης handball και Μέλος του ΔΣ του Α.Ο Άνοιξης, Μάριος Λουκάτος, ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την αμέριστη συμπαράσταση που προσφέρει στο Σύλλογο στην προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του αθλήματος και προσκάλεσε όλα τα παιδιά να δηλώσουν συμμετοχή και να στελεχώσουν τις ομάδες των Δημοτικών Σχολείων του Διονύσου, οι οποίες θα λάβουν μέρος στο σχολικό πρωτάθλημα Handball που θα διεξαχθεί στις 16 Μαϊου.

Επίσης κάλεσε μικρούς και μεγάλους να συμπαρασταθούν στην ομάδα Beach Handball Ανδρών του Α.Ο Άνοιξης, που παίρνει μέρος για πρώτη φορά φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, με μεγάλες αξιώσεις για τίτλο, με συμμετοχή μεταξύ άλλων και στο τουρνουά του Μαραθώνα στη παραλία του Σχοινιά, 9 με10 Ιουλίου.

Πολύτιμη η συμβολή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης των εθελοντών του Συλλόγου, του Προέδρου της Δ.Κ. Σταμάτας, κου Βαγγέλη Πέππα και των χορηγών: «Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROSUCCESS», «Όμιλος ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ», «Γραφικές Τέχνες LIGHTING ART.GR.».

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν οι εφημερίδες: «ΒΟΡΕΙΝΗ», «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», «ΟΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ» τα sites : edionysos.gr, Kirkinews, 4yourfamily.gr και το διεθνές site: streethandball.com.

Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ