22η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ...


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει τη συμμετοχή του στο καταναλωτικό κίνημα "Χωρίς Μεσάζοντες" με τη διοργάνωση της 22ης κατά σειρά δράσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 και ώρες 8.30 έως 14.30, στον Άγιο Στέφανο, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η δράση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό, καθώς δε θα υπάρξουν προπαραγγελίες.

Παρακαλούμε σημειώστε τα παρακάτω:
1. Στα προϊόντα που θα διατεθούν περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα.
2. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν αποδείξεις.
3. Ακόμα, μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας των Δήμων Διονύσου, Μαραθώνα και Ωρωπού με φορέα υλοποίησης τη Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα, κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου. 

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία, τηλ. 213 2030658 – 213 2030600.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η 23η Δράση Διάθεσης Προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες" θα πραγματοποιηθεί τη Μ.Τετάρτη 27 Απριλίου 2016. 

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
Γραφείο Διαμεσολάβησης
Διάθεση Προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες"