ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΜΕΣΩ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΟΗΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΚΟ !

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ EDIONYSOS.GR, ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ... ΕΠΙΔΟΤΗΘΕΙ (ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ). ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΓΙΑ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ, ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ... 

ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΕΣΩ ΙΔΙΩΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

ΥΓ:  ΤΟ EDIONYSOS.GR, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ" Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.