Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ !


ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 7:30 μ.μ., ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ,  ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ... 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός  Σύλλογος  Διονύσου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνεται εναντίον της τοποθέτησης σταθμών ΔΙΟΔΙΩΝ, στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγ. Στεφάνου.

H εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 11 Μάϊου 2016 , στις 7.30 μμ , στο πολιτιστικό κέντρο της Δ. Κ. Διονύσου ( οδός Πλαστήρα 50 ). 

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν, οι Βουλευτές της περιοχής μας, οι Δημοτικές Αρχές, οι εκπρόσωποι των Δημοτικών Παρατάξεων και των Συλλόγων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου και οι λοιποί Φορείς του Δήμου Διονύσου και όχι μόνον.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ακουσθούν ιδέες και προτάσεις για τις απαραίτητες ενέργειες και δράσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να αποφευχθεί η τοποθέτηση σταθμών διοδίων στους ανωτέρω κόμβους, που θα έχει σοβαρές οικονομικές , κυκλοφοριακές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις για τους συμπολίτες μας και να ζητηθεί από τους αρμοδίους η άμεση τροποποίηση του σχετικού Νόμου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί σχετικό ΨΗΦΙΣΜΑ προς έγκριση και συλλογή υπογραφών.


ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Εξωραίστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου
Κ. Μπομπής