19η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΣΤΙΣ 13/6 ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ


19η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου
Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τους εθελοντές αιμοδότες αλλά και όλους τους συμπολίτες μας, ότι θα πραγματοποιηθεί η 19η Εθελοντική Αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος Δήμου Διονύσου. Η αιμοδοσία θα γίνει σε συνεργασία...
με το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, από τις 17:00 έως τις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου (Λεωφ. Κρυονερίου 3), Κρυονέρι. 

Ο Δήμος Διονύσου στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, λειτουργεί Δημοτική Τράπεζα Αίματος σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και δημοτών.

Για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες, ενημερώνοντας και κινητοποιώντας παράλληλα την τοπική κοινωνία.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διονύσου εφοδιάζονται με κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη και με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους οικείους του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα εθελοντικής αιμοδοσίας Δήμου Διονύσου στα τηλέφωνα: 213 203 0600, 213 213 9811 και για ηλεκτρονική επικοινωνία στο e-mail :aimodosiadd@gmail.com Η αιμοδοσία είναι μία πράξη εθελοντισμού και αλληλεγγύης, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές.

Δώστε αίμα! Χαρίστε Ζωή!

Το αίμα μας ενώνει όλους!