Η 25η ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/7


Επιτυχημένη η 24η Διάθεση Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, η 24η Διάθεση Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες που οργάνωσε ο Δήμος Διονύσου, συνεχίζοντας τη συμμετοχή του...
στο καταναλωτικό κίνημα "Χωρίς Μεσάζοντες". Η δράση πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Στέφανο, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Οι δημότες επέλεξαν και αγόρασαν προϊόντα πρώτης ανάγκης από μια μεγάλη ποικιλία, που διατέθηκαν απευθείας από τους παραγωγούς σε συμφέρουσες τιμές. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί από όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διάθεσης να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν αποδείξεις.

Η ποιότητα των προϊόντων διασφαλίζεται με τη συνοδεία των απαραίτητων πιστοποιητικών παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ακόμα, μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου, κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει σταθερά να οργανώνει και να ενισχύει ενέργειες, που συνδράμουν όσους συμπολίτες μας πλήττονται από την οικονομική κρίση, εμμένοντας στην έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης.

Για το λόγο αυτό και προς εξυπηρέτηση των δημοτών πραγματοποιεί κάθε μήνα δράση Διάθεσης Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες. Η επόμενη 25η Δράση Διάθεσης Προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες" θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες: Διάθεση Προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες". Διεύθυνση: Λεωφ. Μαραθώνος 29 & Αθ. Διάκου 1, Άγ. Στέφανος Τ.Κ.: 14565 Τηλ. Επικοινωνίας: 213 2030658 - 213 2030600.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ