Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  
Η ομάδα των Παγκορασίδων Β΄ (γεν 04-05) του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 22-26 Ιουνίου 2016 στο Αμύνταιο Φλώρινας...
 Τα κορίτσια του Κώστα Κότσιρα, μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις στο τουρνουά της Προσοτσάνης αλλά και την πορεία που έκαναν στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΑ, που κατέταξαν την ομάδα στην 5η θέση, θα αγωνιστούν με τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας σε πανελλήνιο επίπεδο με στόχο την καλύτερη δυνατή διάκριση.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετέχουν οι ομάδες : Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ, Δ.Α.Σ ΖΕΦΥΡΙΟΥ, Ε.Σ.Ν ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, Α.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ και ΦΙΛΩΤΑΣ Π.Α.Σ.

Λίγες μέρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Αμύνταιο, ο Α.Ο Άνοιξης και η διοίκηση του συλλόγου, έλαβε τη συνημμένη συγχαρητήρια επιστολή από το Δήμο Προσοτσάνης και το Δήμαρχο για τη συμμετοχή των αγοριών και των κοριτσιών των κατηγοριών Παμπαίδων Β΄ και Παγκορασίδων Β΄ του Α.Ο Άνοιξης Χαντμπολ που συμμετείχαν στο «Prosotsani Spring Handball Cup» κατά τη διάρκεια του Πασχα.

Α.Ο. ΆΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ