Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ


Στον αγιασμό για τη λειτουργία κοινωνικών υποδομών του Δήμου σε νέο κτίριο, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης...
 Στον αγιασμό για την έναρξη λειτουργίας κοινωνικών υποδομών του Δήμου Διονύσου σε νέο κτίριο, που πραγματοποιήθηκε παρουσία των εργαζομένων, μελών του ΚΑΠΗ και εθελοντών του Δημοτικού Πολυιατρείου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Διονύσης Ζαμάνης.

Στην ομιλία του ο κ. Ζαμάνης αναφέρθηκε στα οφέλη από τη συγκεκριμένη μεταστέγαση των υπηρεσιών λέγοντας: «Μεταφέρουμε σε νέο κτίριο, μεγάλο μέρος των κοινωνικών υποδομών του Δήμου μας. Το ΚΕΠ Αγίου Στεφάνου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Γραφείο κάρτας Δημότη, οι Διοικητικές Υπηρεσίες του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ «Η Εστία», το Δημοτικό Πολυιατρείο , το ΚΑΠΗ Αγίου Στεφάνου και το Δημοτικό Γυμναστήριο συγκεντρώνονται σε ένα κτίριο με καλύτερες προδιαγραφές και μεγαλύτερους χώρους, επιτυγχάνοντας οικονομίες κλίμακας και εξοικονομώντας πόρους. Ταυτόχρονα προσφέρουμε στους υπαλλήλους του Δήμου καλύτερο περιβάλλον εργασίας και στον πολίτη καλύτερες και αποτελεσματικότερες συνθήκες εξυπηρέτησης. Η μέριμνά μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη, σε όλα τα επίπεδα, είναι καθημερινή και συνεχής».

Μετά τον αγιασμό ο Δήμαρχος κ. Δ. Ζαμάνης επισκέφτηκε τους χώρους του νέου κτιρίου και συνομίλησε με εργαζομένους του Δήμου, εθελοντές του Δημοτικού Πολυιατρείου και πολίτες για θέματα που αφορούν τις κοινωνικές δομές και τις υπηρεσίες του Δήμου. Το κτίριο που θα στεγάζει στο εξής κοινωνικές υποδομές του Δήμου βρίσκεται επί της οδού Κοιμήσεως Θεοτόκου 28, στον Άγιο Στέφανο.

Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Κοκμοτός, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ «Η Εστία» Θεόδωρος Στάικος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Κωστάκης, Χρυσούλα Ντούντα, Αγγελική Πέππα και ο πρόεδρος της Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου Μιχάλης Κασαπάκης.