Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΔΙΟΝΥΣΟΥ "ΖΗΝΩΝ"


Εκδήλωση Αποφοίτησης 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου "ΖΗΝΩΝ" 
Στις 30 Ιουνίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ τάξης , στη γεμάτη από μαθητές και γονείς αίθουσα του αμφιθεάτρου του σχολείου...
Παραβρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Διονύσου κ. Κοκμοτός Βασίλειος ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Λυρούδιας Ευάγγελος, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κ. Καυγαλάκης Μιχαήλ οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό, Διευθυντές Σχολείων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ, Καθηγητές, Μαθητές και πολλοί Συνεργάτες του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου "ΖΗΝΩΝ".

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ανασκόπηση της σχολικής χρονιάς 2015 - 2016.

Παρουσιάστηκαν οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν και στην συνέχεια έγινε παρουσίαση των δωρεών και χορηγιών από την Εταιρεία DEMO , την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου, τον κ. Βενιέρη Μαρίνο, Κουτσόμυλο Δημήτριο και Τσακαγιάννη Τιμολέων προς το σχολείο για την δημιουργία Σχολικών Εργαστηρίων Νοσηλευτικής, Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων.

Αναλυτικά παρουσιάστηκαν σε μορφή video :

Ανασκόπηση της σχολικής χρονιάς
Οι Εκπαιδευτικές επισκέψεις
Χορηγίες - Εργαστήρια
Τα Περιβαλλοντικά Προγράμματα
Τα Πολιτιστικά Προγράμματα
Τα Προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας
Οι Συμμετοχές στις Ημερίδες
Οι συμμετοχές σε προγράμματα του Δήμου Διονύσου
Οι συμμετοχές σε διαγωνισμούς
Η Κοινωνική προσφορά

Στην συνέχεια απονεμήθηκαν στους μαθητές οι τίτλοι σπουδών, το Απολυτήριο Λυκείου καθώς και το Πτυχίο της Ειδικότητας που ακολούθησαν το οποίο αποτελεί και το πρώτο σημαντικό εφόδιο για την Επαγγελματική τους πορεία, εξέλιξη και αποκατάσταση.

Η εκδήλωση έκλεισε μ’ ένα ιδιαίτερο video από την ενδοσχολική ζωή των απόφοιτων μαθητών που δεν έλλειπαν το χιούμορ και οι όμορφες στιγμές τους.

Ακολούθησε, παρουσίαση των έργων των μαθητών , ξενάγηση στις αίθουσες με Εργαστηριακό εξοπλισμό καθώς και κέρασμα προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ, αρκετών Γονέων των μαθητών και του κ. Καραγιάννη Γιώργου από το Small market Ροδόπολης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε σε όλους τους απόφοιτους, του μοναδικού για τον Δήμο μας Επαγγελματικού Λυκείου, ΚΑΛΗ σταδιοδρομία με υγεία και προκοπή.

Ο Διευθυντής 
Νικόλαος Πλέσσας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ