ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ 130 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ


Νέες διανομές προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι νέες διανομές στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Διονύσου...
με τις οποίες περισσότεροι από 130 ωφελούμενοι και οι οικογένειες τους που έχουν αιτηθεί και πληρούν τις προϋποθέσεις, παρέλαβαν στις 24 και 28 Ιουνίου και στις 12 Ιουλίου τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται μέσω της συμμετοχής του Δήμου Διονύσου στην Κοινωνική Σύμπραξη της ΠΕ Ανατολικής Αττικής που δημιουργήθηκε για την υλοποίηση του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής).

Το Πρόγραμμα έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση των περιστατικών ακραίας φτώχειας μέσα από την παροχή υλικής βοήθειας αλλά και τη λήψη συμπληρωματικών μέτρων κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και υλοποιείται στον Δήμο Διονύσου με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης και του Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι ωφελούμενοι οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί, παρέλαβαν στις πρόσφατες διανομές σειρά προϊόντων ανάλογα σε ποσότητα με τον αριθμό των μελών της οικογένειάς τους, έτσι όπως έχει εξειδικευτεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής αυτών.

Ανάμεσα στα προϊόντα που παρέλαβαν ήταν συσκευασίες με λάδι, μήλα, πορτοκάλια, γάλα εβαπορέ, φακές, φασόλια, πελτέ, σαμπουάν, μωρομάντηλα, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, ζάχαρη, μακαρόνια και τυρί φέτα.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης δήλωσε με αφορμή τις συγκεκριμένες δράσεις: «Ο Δήμος Διονύσου στέκεται αρωγός στους δημότες που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση. Η συνδρομή μας σε αυτούς είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας. Στις δύσκολες εποχές που περνάμε ο Δήμος δεσμεύεται, κάθε δημότης θα έχει τα απαραίτητα της αξιοπρεπούς διαβίωσης».

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ