ΟΙ "ΔΡΟΣΟΒΡΑΔΙΕΣ" ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης παρευρέθηκε στις «Δροσοβραδιές» 
Εξαιρετικά επιτυχημένες ήταν οι «Δροσοβραδιές», το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Δημοτική Ενότητα Δροσιάς...
που διοργανώθηκε από τη Δημοτική Κοινότητα, υπό την αιγίδα του ΟΝΑΠ Θέσπις στο πλαίσιο του Καλοκαιρινού Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2016.

Σημαντικό γεγονός, χαρακτήρισε στον χαιρετισμό του στην έναρξη των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης την αναβίωση των «Δροσοβραδιών», που όπως είπε με την ποιότητα των εκδηλώσεων τους ήταν πολιτιστικό σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια στη Δροσιά και έδωσε θερμά συγχαρητήρια στην Αντιδήμαρχο κα Βάνα Ρηγοπούλου και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας κ. Χρήστο Ποτίδη για την εκ νέου πραγματοποίησή τους.

Εκατοντάδες δημότες είχαν την ευκαιρία την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, Παρασκευή 8 Ιουλίου, να σιγοτραγουδήσουν και στη συνέχεια να χορέψουν με λαϊκό και νησιώτικο πρόγραμμα από το συγκρότημα της Σταυρούλας Μανωλοπούλου και με τη συνοδεία του μπουζουκιού του Μανώλη Μιχαλάκη.

Η δεύτερη ημέρα Σάββατο 9 Ιουλίου ήταν μια Ποντιακή Δροσοβραδιά, στη διάρκεια της οποίας, έγινε παρουσίαση χορών από τις χορευτικές ομάδες της Ένωσης Ποντίων Δροσιάς, η Χορωδία της Ένωσης ερμήνευσε ποντιακά τραγούδια και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μελισσίων παρουσίασε θρακιώτικους χορούς ενώ ακολούθησε Ποντιακό γλέντι με τους καλλιτέχνες Ηλία Υφαντίδη, Γ. Κρυλαξουζίδη, Γ. Ταϊλαχίδη και Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη με κέφι και πολύ χορό.

Η τελευταία ημέρα των «Δροσοβραδιών» ήταν αφιερωμένη στους μικρούς φίλους της Δροσιάς, με το Θέατρο Σκιών και τον «Καραγκιόζη Πλοίαρχο».

Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Β. Κοκμοτός και Αθ. Κρητικός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Κωστάκης , Χρ. Ντούντα και Αγγ. Πέππα , οι Πρόεδροι των Δ.Ε., Αγίου Στεφάνου Μ. Κασαπάκης και Άνοιξης Χαρ. Πιπέρης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Π. Συμεωνίδης και Στ. Ουσταμπασίδης.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ