ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΚΜΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ...


Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Διονύσου, προς τους επιτυχόντες μαθητές του δήμου μας 

Tους μαθητές του δήμου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, συγχαίρει ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης. «Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες μαθητές του Δήμου Διονύσου καθώς η πολύχρονη και επίπονη προσπάθειά τους στέφθηκε με επιτυχία και κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους. Τους εύχομαι καλή ακαδημαϊκή πορεία και επιτυχία σε ό,τι επιδιώκουν.
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς που έδωσαν μαζί τους αυτόν τον μεγάλο αγώνα και που ασφαλώς η συμβολή τους στο αποτέλεσμα υπήρξε καθοριστική».
Ο Δήμαρχος Διονύσου απευθύνεται και σε εκείνους που δεν κατάφεραν να πετύχουν, υπογραμμίζοντας ότι: «Η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά συνεχίζεται με καθημερινή μάχη. Μέσα από την προσπάθεια σας γίνατε πιο δυνατοί και πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία ή κάποια εναλλακτική επιλογή. Με πίστη στις δυνατότητές σας και αισιοδοξία συνεχίστε την πορεία σας. Είναι απολύτως βέβαιο ότι το μέλλον θα σας προσφέρει πολλές ακόμη ευκαιρίες και με επιμονή, υπομονή και προσπάθεια οι στόχοι και τα όνειρα σας, μπορούν τελικά να επιτευχθούν. Σε όλους σας εύχομαι υγεία και καλή πρόοδο!»

Ο Δήμαρχος Διονύσου
Διονύσης Ζαμάνης 


Μήνυμα του αντιδήμαρχου παιδείας και κοινωνικής αλληλεγγύης Βασίλη Κοκμοτού

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας και ιδιαίτερα στους μαθητές των σχολείων του δήμου μας, που μέσα από τη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, πραγματοποίησαν την επιλογή τους.
ΚΑΛΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ !!!
Όσοι δεν τα κατάφεραν να θυμούνται ότι, η ζωή κρύβει πολλές ευκαιρίες αλλά πιο σημαντικές είναι εκείνες που θα δημιουργήσουμε μόνοι μας με προγραμματισμό, υπομονή, επιμονή και διαρκή αγώνα. Στοχεύουμε, Προσπαθούμε, Επιμένουμε και Πετυχαίνουμε !!!


Αντιδήμαρχος παιδείας και κοινωνικής αλληλεγγύης
Βασίλης Κοκμοτός


Δήλωση του Επικεφαλής της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" Γιάννη Καλαφατέλη για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων 

"Κερδίσατε την πρώτη «μάχη»!
Σήμερα είναι η ημέρα της ανταμοιβής σας αλλά και των οικογενειών σας για την προσπάθεια που καταβάλατε όλα αυτά τα χρόνια. Να είστε δυνατοί, αισιόδοξοι και πεισματάρηδες για να επιτύχετε στον στόχο σας. Οι σπουδές σας αποτελούν διαβατήριο για την επιτυχία στη ζωή και σίγουρα παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου μας".

Επικεφαλής "Ενωτικής Πρωτοβουλίας", πρώην Δήμαρχος Διονύσου
Γιάννης Καλαφατελης