ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΟΙΞΗΣ


Σε πλήρη εξέλιξη εκτεταμένα έργα οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Διονύσου 
Νέες παρεμβάσεις του Δήμου Διονύσου στο οδικό δίκτυο των Δημοτικών Ενοτήτων, με στόχο την αναβάθμιση και βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών...
Έπειτα από μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών που δημοπρατήθηκε, υλοποιεί την κατασκευή οδών σε υφιστάμενους χωματόδρομους σε εντός και εκτός σχεδίου περιοχές, την ανακατασκευή υφιστάμενων ασφαλτοστρωμένων οδών και την κατασκευή προσβάσεων πεζών σε διαβάσεις ρεμάτων.

Για τη σύνταξη της μελέτης λήφθηκαν υπόψη αιτήματα δημοτών και τοπικών συμβουλίων καθώς και οι πραγματικές ανάγκες για την εκτέλεση εργασιών, όπως αυτές διαπιστώθηκαν από αυτοψίες των μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Τα έργα που δημοπρατήθηκαν και εκτελούνται αφορούν στη Δημοτική Ενότητα Άνοιξης και είναι: Κατασκευή οδού τμήματος Ροδοδάφνης σε υφιστάμενο χωματόδρομο, έργο που θα αποσυμφορήσει και θα βελτιώσει σημαντικά την κυκλοφορία στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας, ανακατασκευή των υφιστάμενων ασφαλτοστρωμένων δρόμων Κύπρου, Ναυαρίνου, τμήμα Ροδοδάφνης καθώς το τεχνικό έργο διοχέτευσης των ομβρίων υδάτων στο ρέμα της οδού Νιόβης.

Με αφορμή τα έργα που πραγματοποιούνται ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης δήλωσε: «Κάνουμε διαρκώς εκτεταμένες επιδιορθώσεις και βελτιώσεις του οδικού δικτύου σε κάθε Δημοτική Ενότητα. Στόχος μας είναι ο Δήμος να αποκτήσει σύντομα ένα σύγχρονο εσωτερικό δίκτυο δρόμων που θα προσφέρει στους πολίτες ασφάλεια, εύκολη πρόσβαση και καλές συνθήκες για τις μετακινήσεις τους».

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ