ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΚΜΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ... 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ
Δήλωση του Δημάρχου Διονύσου
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης σε μήνυμά του προς τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και κυρίως προς τους μαθητές- μαθήτριες τονίζει: «Εύχομαι σε όλους τους μαθητές η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική, δημιουργική, με γνώση, σεβασμό και διάθεση για συστηματική δουλειά, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Εύχομαι, επίσης, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, δύναμη, υπομονή και αντοχή για να αντεπεξέλθουν με επάρκεια στο έργο και στην αποστολή τους. Ο Δήμος Διονύσου και οι αρμόδιες υπηρεσίες του εργάζονται συντονισμένα και θα είναι δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, ώστε από κοινού, να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους».

Διονύσης Ζαμάνης
Δήμαρχος Διονύσου

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ
Μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 
Αγαπητοί συνάδελφοι - εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του δήμου μας. Η Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας σχολικής χρονιάς με όμορφες προσδοκίες, προκλήσεις, όνειρα και ελπίδες. Έχοντας ως κέντρο αναφοράς τα παιδιά και την επιθυμία να εξασφαλίσουμε γι' αυτά ένα καλύτερο μέλλον, οι προσπάθειες όλων μας θα αποβλέπουν στην επίτευξη του στόχου. Με δεδομένη τη συνεργασία δημοτικής αρχής - εκπαιδευτικής κοινότητας και την κοινή μας αγάπη για τα παιδιά, θα αντλήσουμε τα απαιτούμενα αποθέματα ψυχικής δύναμης, ώστε όλοι μαζί να επιλύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και αυτά που θα προκύψουν στην πορεία. Εύχομαι ολόψυχα στα παιδιά μας, μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολείων μας " καλή, δημιουργική σχολική χρονιά " Στους συναδέλφους - εκπαιδευτικούς "καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους" Στους γονείς "υπομονή και δύναμη" και σε όλους μας "υγεία, τύχη, χαρά, θετική ενέργεια".

Βασίλης Κοκμοτός
Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ
Δήλωση του επικεφαλής της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ, στους μαθητές μας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά,στους δασκάλους και τους εκπαιδευτικούς μας,των οποίων ο ρόλος σήμερα είναι πιο σημαντικός από ποτέ, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Τέλος στους γονείς και κηδεμόνες εύχομαι δύναμη, υπομονή και επιμονή. Καλή σχολική χρονιά.

Γιάννης Καλαφατέλης
Πρώην Δήμαρχος Δ.Διονύσου, Επικεφαλής "Ενωτικής Πρωτοβουλίας"