Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ: Η ΕΦΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ...


Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες για το έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων 
Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τους δημότες ότι, όπως κοινοποιήθηκε στον Δήμο στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, με έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αίρεται το σήμα διακοπής εργασιών στο πλαίσιο...
του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων στις Δημοτικές Ενότητες Αγ. Στεφάνου, Διονύσου, Κρυονερίου, Ροδόπολης και Σταμάτας του Δήμου Διονύσου».

Ως εκ τούτου, κατόπιν της άρσης του σήματος διακοπής, οι εργασίες της αναδόχου εταιρείας στις περιοχές εκτέλεσης του έργου συνεχίζονται κανονικά.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Μετά την άρση του σήματος διακοπής των εργασιών από την Εφορεία Αρχαιοτήτων, η ανάδοχος εταιρεία μπορεί απρόσκοπτα πλέον να συνεχίσει την κατασκευή του δικτύου. Η Δημοτική Αρχή, με αίσθημα ευθύνης, κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το μεγάλης σημασίας Έργο Υποδομής για το Δήμο μας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ