"ΕΣΤΙΑ" ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30, ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΙΑΚΟΥ...Ο Δήμος Διονύσου διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο για Πρώτες Βοήθειες σε παιδιά 

Ο Δήμος Διονύσου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Η Εστία» σε συνεργασία με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου, διοργανώνουν σεμινάριο για τις Πρώτες Βοήθειες σε παιδιά. Το σεμινάριο αφορά στις ενδεικνυόμενες, σε περίπτωση παιδικών ατυχημάτων, ενέργειες και έχει τίτλο «Πρακτικός Οδηγός βασικής υποστήριξης της ζωής σε παιδιά».

Στο σεμινάριο θα παρουσιασθούν θέματα για τη βασική υποστήριξη της ζωής σε παιδιά, όπως οι οδηγίες για την αντιμετώπιση του πνιγμού καθώς και οδηγίες για τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Η επίδειξη των σεναρίων θα πραγματοποιηθεί σε προπλάσματα και με συμμετοχή των παρευρισκομένων. Βασική εισηγήτρια είναι η παιδίατρος Χριστίνα Λιάκου MD, PhD, Μέλος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕRC).

Tο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, ώρα 16:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου και η παρακολούθηση του είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.