ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ & ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ "ΠΙΠΙΝΙΟ" ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ !ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ "EDIONYSOS.GR", Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ "ΤΟΞΟΤΗ" ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΣΥΝΕΦΑΓΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ("ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ" - "HOT DOG")...


ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΗΤΑΝ... ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠ'ΟΛΑ, ΕΝΩ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ "ΠΙΠΙΝΙΟ" ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ Ο Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.ΤΣΟΥΚΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ.  


ΤΟ "EDIONYSOS.GR" ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΟΥΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΓΕΥΜΑ  ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ-ΒΑΞΕΒΑΝΗ. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟΝ "ΠΙΠΙΝΙΟ". ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ "ΤΟΞΟΤΗ", Ο κ.ΤΣΟΥΚΑΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.

Πέτρος Πετρόπουλος