ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ...Αναβολή των σημερινών και αυριανών πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Δροσιά και αλλαγή χώρου για την παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κρυονέρι 

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αναβάλλονται οι σημερινές και αυριανές πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Δροσιάς.

Για τις νέες ημερομηνίες των εκδηλώσεων θα ακολουθήσει ανακοίνωση.

Η παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κρυονέρι αλλάζει χώρο και θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.

Επικαιροποιημένο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικών Εκδηλώσεων για Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00, Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου
Παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη διαδραστική θεατρική παράσταση «Τα απίστευτα Χριστούγεννα», show από ταχυδακτυλουργό, μουσική και πολλές εκπλήξεις.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΟΙΞΗΣ 

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, ώρα 16.30, Κλειστό Γυμναστήριο Άνοιξης 
Παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους μικρούς φίλους με φουσκωτό κάστρο, παιδικές φιγούρες, face painting, μπαλονοκατασκευές και εντυπωσιακό θέαμα με ζογκλέρ και fire show.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ώρα 17.30, Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου 
Η Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Κρυονερίου και το ΜΚΣ Εν Δράσει διοργανώνουν παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους, μαγαπημένη παιδική φιγούρα, ξυλοπόδαρο, μπαλονοκατασκευές και face painting και μοναδικό θέαμα από ταχυδακτυλουργό.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ώρα 17.30, Κλειστό Γυμναστήριο Ροδόπολης 
Παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με πολλή μουσική, νιφάδες χιονιού, face painting, μπαλονοκατασκευές, παιδική φιγούρα, show από ταχυδακτυλουργό και …σιντριβάνι σοκολάτας.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ