ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ, Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ...

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ) ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΟΡΤΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΪΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΕΦΕΡΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΝΟΙΧΤΟ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ... 

ΠΠ

Διαβάστε και σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Διονύσου

Άμεση και επαρκής η αντιμετώπιση της πρόσφατης κακοκαιρίας 

Με απόλυτη επιτυχία αντιμετωπίστηκε από τον Δήμο Διονύσου το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας που εκδηλώθηκε από την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 έως και τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου 2017, με ισχυρές χιονοπτώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό.

Ο Δήμος ενημέρωσε εγκαίρως τους πολίτες, με οδηγίες σχετικά με τα μέτρα αυτοπροστασίας, τις θερμαινόμενες αίθουσες και τα σημεία διάθεσης αλατιού.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας εφάρμοσαν με απόλυτη επιτυχία το επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο περιελάμβανε συνεχείς αποχιονισμούς και προγραμματισμένες ρίψεις αλατιού σε όλους τους δρόμους του Δήμου έτσι ώστε το οδικό δίκτυο να παραμένει διαρκώς προσπελάσιμο.

Ο δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε σχετικά : «Με την άμεση ανταπόκριση των αρμόδιων υπηρεσιών και των εργαζομένων του Δήμου αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς οι επιπτώσεις των πρόσφατων δυσμενών καιρικών φαινομένων. Θέλω να εξάρω την προσπάθεια των εργαζομένων που αγωνίστηκαν σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες επί 24ωρου βάσεως και, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο, ελαχιστοποίησαν τα προβλήματα για τους πολίτες, διασφαλίζοντας την προσπελασιμότητα του κεντρικού αλλά και του δευτερεύοντος οδικού δικτύου κατά τη διάρκεια όλων των ημερών της κακοκαιρίας.

Επιπλέον θεωρώ ότι ο προσεκτικός και έγκαιρος σχεδιασμός των δράσεων αντιμετώπισης των προβλημάτων αλλά και ο συντονισμός των υπηρεσιών μέσα σε πνεύμα ομαδικής συνεργασίας, αποτέλεσαν τη βάση για την επιτυχή αντιμετώπιση της κακοκαιρίας ώστε οι δημότες μας να μπορέσουν να μετακινούνται με ασφάλεια τις γιορτινές μέρες. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».