Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαμόγελα επιτυχίας για όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ το σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου, μετά τις νίκες που πέτυχαν οι ομάδες όλων των κατηγοριών στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ...


Ασταμάτητο τρένο και 3η σερι νίκη για την ομάδα Παμπαίδων Β΄ (γεν 04-05) του Α.Ο Άνοιξης που επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι βρίσκεται σε σταθερή τροχιά επιτυχιών και σε αγωνιστική άνοδο, επικρατώντας στο ντέρμπι απέναντι στην σπουδαία ομάδα του ΔΑΣ Ζεφυρίου με σκορ 35-31.

Κορίτσια για φίλημα όμως και οι Παγκορασίδες Β΄ (γεν 04-05) του Α.Ο Άνοιξης, που γεύτηκαν επίσης τη χαρά της νίκης επικρατώντας 24-21 της ομάδας του Α.Ο.Α.Ο.Δ Κορυδαλλού.

Με το δεξί και τα ΜΙΝΙ (γεν 06-07) στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος κερδίζοντας στην 1η αγωνιστική την ομάδα του ΓΑΣ Καματερού εκτός έδρας με σκορ 23-12.

Η παρουσία του Ομοσπονδιακού Προπονητή Κώστα Κότσιρα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και η φετινή συνεργασία με τον επίσης Ομοσπονδιακό Προπονητή τερματοφυλάκων Στέλιο Αλεπουδέα, αποτελούν τα εχέγγυα για την αθλητική και αγωνιστική πρόοδο των παιδιών και του συλλόγου.

Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ