ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΘΩΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ !


ΙΣΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... 


Συνεχίζονται δυστυχώς τα εγκλήματα σε βάρος των αδέσποτων ζώων του Δήμου Διονύσου. Ο αδίστακτος δολοφόνος ξαναχτύπησε πριν από λίγες ημέρες στη Δ.Ενότητα Διονύσου, στη διασταύρωση επί της Λ.Διονύσου και της Βωμού Διονύσου, όπου βρέθηκαν νεκρά δύο σκυλιά (ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών ζώων στα πέντε) και ένα τραυματισμένο στο κεφάλι.

Ο τρόπος δολοφονίας όπως και στο παρελθόν ο ίδιος... Τα ζώα βρέθηκαν δυστυχώς πυροβολημένα στο κεφάλι, πιθανότατα από κάποιο μανιακό που κυκλοφορεί οπλισμένος νάμεσά μας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 

«Να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι δράστες της δολοφονίας των αδέσποτων σκύλων»

Ο δήμος Διονύσου καταγγέλλει και καταδικάζει το αποτρόπαιο έγκλημα σε βάρος δύο αδέσποτων σκύλων, που δολοφονήθηκαν με πυροβολισμούς από ασυνείδητους την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, στη Δημοτική Ενότητα Διονύσου και εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το επαναλαμβανόμενο γεγονός.

Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν το παραμικρό για το συμβάν να ενημερώσουν τον Δήμο Διονύσου (τηλ. 213 203 0600) ή το ΑΤ Αγίου Στεφάνου ( τηλ. 210 8145 200), για να βοηθήσουν στην εξιχνίαση τη υπόθεσης.

Στόχος είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών, που εγκλημάτησαν κατά των άτυχων ζώων, για να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Γι αυτό απαιτείται συλλογική προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Ελληνική Αστυνομία, Δήμος, Φιλοζωικές Οργανώσεις, ενεργοί πολίτες κ.λπ.) για την ευαισθητοποίηση, την υπόδειξη και τη σύλληψη των δραστών.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Πρόταση του edionysos.gr: Η δημοτική αρχή να επικηρύξει τον ασυνείδητο δράστη με κάποιο χρηματικό ποσό, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει ευκολότερα πληροφορίες που θα οδηγήσουν στα ίχνη του.