ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΚΛΗΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΙΣΣΑΡΗ, ΑΠΟ Δ.ΖΑΜΑΝΗ & Γ.ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ...


"ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ" ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, "ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ" ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ Η "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ"...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θέμα: Απάντηση σε Δελτίο Τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας 

Με αφορμή Δελτίο Τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, στο οποίο γίνεται αναφορά στη διοικούσα παράταξη, απαντούμε τα εξής: Είναι τόσος ο όγκος δουλειάς που γίνεται και πρέπει να γίνει στον Δήμο μας που δεν θα σπαταλούσαμε ούτε δευτερόλεπτο ασχολούμενοι με τα εσωτερικά οποιασδήποτε δημοτικής παράταξης.

Πόσο μάλλον με την Ενωτική Πρωτοβουλία, καταστατική αρχή της οποίας φαίνεται πλέον πως αποτελεί η διαγραφή Δημοτικών Συμβούλων επειδή … συμμετέχουν σε Δημοτικά Συμβούλια – αυτό δηλαδή για το οποίο εκλέχτηκαν. Έγινε στο παρελθόν, όταν η Ενωτική Πρωτοβουλία διέγραψε τους κ.κ. Γ. Ζυγούνα, Β. Κοροβέση και Λ. Φέρμελη, γίνεται και τώρα που διαγράφει τον κ. Γρ. Ίσσαρη.

Πώς να τους πάρει κανείς στα σοβαρά; Είναι αδύνατο όμως να αφήσουμε αναπάντητες χυδαίες αναφορές στη Δημοτική Αρχή σε πρόσφατο Δελτίο Τύπου της συγκεκριμένης παράταξης, στο οποίο ο επικεφαλής της έχει το χιούμορ να μας κουνάει το δάχτυλο σε θέματα διαφάνειας.

Προφανώς κι ο συγγραφέας εμπνεύστηκε τις αναφορές θαυμάζοντας τον εαυτό του στον καθρέφτη. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε να διατηρήσει το χιούμορ του ανέπαφο, σύντομα, που θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Αφήνουμε το χθες να λογαριαστεί με το παρελθόν του και κοιτάμε το σήμερα και το αύριο. Νοικοκυρεύουμε βήμα βήμα τον Δήμο μας. Αξιοποιούμε ό,τι σκούριαζε ή σάπιζε αναξιοποίητο. Και σεβόμαστε το κάθε ευρώ του κάθε Δημότη ως ιερό. Τα αυτονόητα δηλαδή, αλλά αδιανόητα για όσους ανήκουν στο χθες.

...ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ενωτική Πρωτοβουλία δεν θα μπει στη διαδικασία να απαντήσει στο Δελτίο Τύπου του γραφείου τύπου του Διονύση Ζαμάνη για δύο λόγους.

Ο πρώτος και κυριότερος είναι πως σεβόμαστε τους συνδημότες μας και δεν επιθυμούμε να τους κουράζουμε με ανούσια ευφυολογήματα.

Ο δεύτερος είναι πως όταν ο αποδεδειγμένα ανόητος καταφέρει να σε κατεβάσει στο επίπεδο του, είναι σίγουρο πως θα χάσεις.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο Διονύσης Ζαμάνης να αξιοποιήσει τον κ. Ίσσαρη στο μέγιστο δυνατό.

Γραφείο Τύπου Ενωτικής Πρωτοβουλίας (Άμισθο)